Szórakozás

Az egykori Való Világos fotói egy svájci prostioldalon bukkantak fel

VV Gina 2010-ben tűnt fel a Való Világ negyedik szériájában, – amelyet végül Alekosz nyert meg – ám férje kiesése után (merthogy ők voltak a reality történetének első házaspárja) feladta a játékot.

Azóta nem sokat lehetett hallani róla, most azonban a nyilvánossághoz fordult, hogy elmondja, nem árulja a testét, annak ellenére, hogy aktképei egy svájci hirdetőoldalon szerepelnek.

Az egész ügy hátterében a bosszú áll. Párom korábbi barátnője pécézett ki magának engem. Svájcban dolgozik és őt tett fel engem erre az oldalra. A felhasznált képek egy többéves fotósorozat darabjai. Ez már onnan is egyértelmű, hogy az oldalon még szőke hajam van, pedig már egy ideje barnára váltottam. Teljesen nyilvánvaló a szándéka, hogy be akar sározni engem. Szombat este óta folyamatosan kapom tőle a fenyegetéseket mindenféle formában. Üzenetekkel és hívásokkal is bombáz

– mesélte a Blikknek a 36 éves reality szereplő, aki a rendőrséghez fordul.

Mindenképpen megpróbáljuk megkeresni azt, aki ezért felelős, és az is biztos, hogy feljelentést teszünk ellene, mert a történet egyszerűen nem maradhat ennyiben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik