Szórakozás

800 ezerért vesz babakocsit Luxus Vivien

Április végére várja második gyermeke születését Vasvári Vivien, a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben című műsorának szereplője. A luxusfeleség hasa már szépen gömbölyödik, ám, hogy hova fog születni a babája, egyelőre még ő sem tudja.

Költözni is kéne, de mivel a luxuslakóparkból, ahol élünk, nem akarunk elköltözni, csak itteni ingatlanok jöhetnek szóba. Sem eladó, sem kiadó lakás nincs most. Nem tudok mit berendezni

– árulta el a Borsnak Vivien, aki nem tagadja, első gyermekét olyannyira tejben-vajban fürösztötte, hogy nem sajnálta megvenni a hatvanezres rugdalózót sem.

Tanultam belőle, már nem fogom ezt a hibát elkövetni! Arianánál hülye voltam, mindent megvettem, amibe belebotlottam. Rájöttem, felesleges drága ruhákat venni a gyereknek, mert két hét alatt kinövi. Lesz pár márkás holmija a fiamnak, de csak azért, ha valahol meg kell jelenni, jól nézzen ki. Alig várom már, hogy Dalmával együtt babázzunk!

– mondta a szőkeség, aki csak egy dologhoz ragaszkodik: a 800 ezres spéci babakocsihoz. Az indok, hogy télen is könnyen tudja tolni a hóban.

(Kiemelt kép: Instagram)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik