Szórakozás

David Copperfieldet azzal vádolják, hogy bedrogozott és zaklatott egy lányt

Egy egykori modell azt állítja, hogy David Copperfield kábítószert kevert az italába egy modellversenyen, ahol Copperfield volt az egyik zsűritag. A lány, Brittney Lewis 17 éves volt ekkor.

Elmondása szerint a drog teljesen kiütötte, csak homályos emlékei vannak az estéről, melyben szerepelnek olyan jelenetek, mikor Copperfield megcsókolja őt és leveszi róla a ruháit. Másnap reggel Copperfield győzkődte a lányt, hogy nem történt köztük semmi, hiszen kiskorú. Másnap egy levelet is íratott a lánnyal, melyben a lány megerősíti, hogy nem volt köztük fizikai érintkezés.

2007-ben egy másik nő, Lacey Caroll vádolta Copperfieldet azzal, hogy szexuális bántalmazta magánszigetén. Caroll viszont egy másik férfit is gyanúsított hasonlóval, végül közmunkára ítélték hamis vádaskodás miatt, melyben ő is bűnösnek vallotta magát.

Copperfield egy hosszú levelet írt a Twitterre, melyben elmondja, hogy nagy támogatója a #metoo mozgalomnak, de mindezt úgy átélni, hogy közben őt magát hamisan vádolják zaklatásért, elég rossz. Azt üzeni az embereknek, hogy mindegyik oldalt hallgassák meg, mielőtt ártatlanul elítélnek valakit.

Kiemelt kép: Getty Images / Marc Grimwade

Ajánlott videó

Olvasói sztorik