Szórakozás

Szilágyi István fia: Apám tanított jómodorral beszélni és kurvázni

Néhány napja szabadlábra helyezték a színész fiát, akit Szilágyi István annak ellenére is védett, hogy többszörös bordatörést köszönhet neki. Az idős színész kezdetben azt mondta, hogy fiával csak játszottak, nem verekedtek, később már azt állította, hogy véletlenül ráesett egy farakásra, ekkor szerezte sérüléseit.

Így védte verekedő fiát a bíróságon Szilágyi István
Még június közepén verte meg úgy a fia, hogy több bordája is eltört, arcán és az orrán is megsérült.

Mindezek ellenére Szilágyi Pétert elítélte a bíróság, de felfüggesztették börtönbüntetését. A férfi most a Borsnak mesélt az ominózus verekedésről

Azt találgatják, hogy akkor mi most összeverekedtünk vagy sem, vagy játszottunk, mint amit apám mondott. Hazaengedtek a börtönből, tehát a jog, a törvény működik. Apámmal szerepeket gyakoroltunk

– kezdte a lapnak az ifjabb Szilágyi, aki arról is beszélt, hogy mi mindent tanult édesapjától.

Tőle tanultam meg bokszolni, vívni, dzsúdózni, színpadon fellépni, jómodorral beszélni, apám tanított kurvázni, nőzni. Ő az apám, és az ilyen alapdolgokra megtanított.

Lópici Gáspár fia ezután arról is mesélt, hogy milyen hányattatott sorsa volt a börtönben.

Kenyéren és vízen éltem a börtönben. A rabtársaim nagy része bűnnek tartotta, amit hallott rólam, és a halálomat kívánták, de a másik részük normálisan viszonyult hozzám. A börtönőröknek nincs agyuk, túlterheltek. Karácsonyra is csak egy szelet rántott húst kaptam, és villanyoltás volt kilenckor.

Kiemelt kép: Kallos Bea/MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik