Szórakozás

Failoni Donatella: A férjem talpig becsületes ember

Az egész családot megnyomorítja az Oszter Sándor előtt lebegő súlyos ítélet.

A másfél éve tartó per, amelyben befolyással üzérkedéssel vádolják Oszter Sándort és hat társát, újabb fordulatot vett néhány napja. Az ügyész letöltendő börtönbüntetést kért a gyanúsítottakra, a színészre egészen pontosan négy évet és hét hónapot. A vád szerint Oszter és társai egy adócsalással vádolt veresegyházi vállalkozótól tízmilliókat csaltak ki és azzal hitegették, hogy vesztegetéssel elintézik a szabadlábra helyezését.

Oszter Sándorra letöltendő börtönbüntetést kért az ügyész
Négy év hét hónap szabadságvesztést helyeztek kilátásba.

Oszter és ügyvédje természetesen fellebbeznek, ha kell, de a per az egész család életét megkeseríti. A színész felesége, Failoni Donatella szerint koncepciós per folyik Oszter ellen.

A végsőkig kitartok a férjem mellett, mert tudom, hogy ártatlan. Ismerem negyven éve, Sándor soha, senkinek nem ártott, talpig becsületes ember. Agyrém, ami itt folyik. Disznóság, jogtalan, igazságtalan és megnyomorítja az életünket. A férjem egy összeesküvés áldozata: gonosztevők előre megtervezték, hogy befeketítik. Próbálják magukat menteni, és olyan ártatlan embereket sároznak be, mint Sándor. Úgy, hogy semmiféle bizonyíték nem szól ellene

– nyilatkozta a Borsnak a zongoraművész.

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik