Szórakozás
Budapest, 2014. május 28.
Oszter Sándor színmûvész a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. 
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Oszter Sándor kibékült lányával

Balogh Zsolt
Balogh Zsolt

újságíró. 2017. 10. 03. 06:48

Oszter Sándor és lánya, Oszter Alexandra közel egy éve nem találkoztak, ám most úgy néz ki, hogy kapcsolatuk rendeződik.

Budapest, 2013. május 28.
Oszter Alexandra színmûvész az M1 televíziós csatorna Ridikül címû nõi beszélgetõs mûsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. 
MTVA Fotó: Zih Zsolt
Megoldódni látszik Oszterék családi drámája
Oszter ALexandra közel egy év után meglátogatta édesanyját.

A konfliktus a két művész között akkor kezdődött, mikor Oszter Sándor többször is hangot adott aggályainak lánya párválasztásával kapcsolatban. A viták annyira elmérgesedtek a családban, hogy a színésznő egy ideig zongoraművész édesanyjával sem állt szóba.

Való igaz, múltkor beszéltünk telefonon a lányommal, és ha minden jól alakul, akkor nemsokára el is jönnek hozzánk Diósjenőre az unokámmal, Hunorral

mesélte a Blikknek Oszter Sándor, aki azt is hozzátette, hogy felesége, Fai­loni Donatella már egy ideje újra tartják a kapcsolatot közös lányukkal.

A feleségem, Donatella és Alexandra már egy jó ideje felvették egymással a kapcsolatot, sőt a lányom és az unokám Balatonrendesen is járt látogatóban többször. Akkor derült ki, hogy az iskolát most kezdő Hunor szeretne zongorázni. A feleségem azt mondja, tehetséges, és én igazán büszke vagyok rá.

A két színész között a kapcsolat egyik helyreállítója is Failoni volt:

A feleségem intézte úgy a helyzetet, hogy beszéljünk Alexandrával telefonon. Szinte már nem is reménykedtem abban, hogy rendeződik a viszonyunk, de szeretem őt, a lányom, sosem tagadnám meg. Ráadásul az unokám is nagyon hiányzott.

Oszter Sándort amúgy üzérkedéssel vádolják, ügyének tárgyalása közel egy éve tart.

Budapest, 2014. május 28.
Oszter Sándor színmûvész a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. 
MTVA Fotó: Zih Zsolt
Oszter Sándor elaludt a tárgyaláson
Ráadásul nem először, és még késett is.

(Kiemelt kép: Zih Zsolt/MTVA)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.