Szórakozás

Wossala Rozina: Kötelezővé tenném a telefonmentes 2-3 hetet

Wossala Rozina és Kabát Peti, a Celeb vagyok, ments ki innen dzsungellakói az Esti Frizbi vendégei voltak. A teljes beszélgetést vasárnap este adják az ATV műsorában. Bár már több mint egy hónap telt el a hazajövetel óta, még mindig a dzsungel körül forognak a szereplők gondolatai. Élményeikről és tapasztalataikról meséltek Hajdú Péternek.

Rengetegszer esett már szó a körülményekről, de mindig újabb és újabb meglepő részletekről számolnak be a szereplők.

Végig ronggyá voltunk ázva, éjjel 3-kor Cicciolina hálózsákját szárítottam.  13-14 fokos lehett a folyó, én abban fürödtem minden nap. Egyszer olyan jégesőt kaptunk, a dél-afrikaiak nem láttak még ilyet.

– mondta Wossala Rozina. Kabát Peti is alátámasztotta, hogy tényleg tábori körülmények közt éltek. Két felsőt, két nadrágot, 5 alsónadrágot kaptak összesen, így gyakran kellett mosniuk, de nem száradtak meg a ruhák a rengeteg eső miatt.

Fotó: ATV

De a meghatározó élményeket valójában az elzártság okozta: a szereplők sem számítottak rá, hogy ilyen nagy szerepe lesz a mobiltelefonok hiányának. Wossala Rozina nagyon hálás, hogy megtapasztalhatta, milyen újra a valódi dolgokra figyelni.

Két hétnél éreztem azt, hogy most tudok egy gondolattal foglalkozni, nézni egy fát, a folyót, lenyugodni agyban. Békesség szállt meg. Mindenkinek kötelezővé tenném a civilizációban, hogy telefon nélkül töltsön el 2-3 hetet.

Kabát Peti sem gondolt a telefonra néhány nap után, egyáltalán nem hiányzott neki.

Első két napban még fantomcsörgése volt mindenkinek. A harmadik naptól megtanultam újra a szemébe nézni az embereknek, és figyelni rájuk.

– tette hozzá Wossala.

Kiemelt kép: ATV

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik