Szórakozás

Wossala Rozinát tehetős szülei miatt bántják

Az RTL Klub A konyhafőnök című műsorának első évadában ismerhettük meg Kánya Kata színésznő és Wossala György világ- és Európa- bajnok vitorlázó 33 éves lányát, Wossala Rozinát. A női séf a főzőshow következő évadában versenyzőből zsűritaggá nőtte ki magát, és mindeközben éttermet is nyitott a főváros szívében. De hiába a sok munka, sokan mégsem ismerik el képességeit, és csak azt a lányt látják benne, akinek a gazdag szülei mindent a feneke alá tettek.

Nagyon szomorúnak találom, hogy Magyarországon nincs sok többgenerációs siker, nincsenek családi vagyonok. Itthon titkolni és szégyellni kell, ha valakinek elismertek a szülei, pedig szerintem ez igazán nagy büszkeség. Teljesen természetes dolognak tartom, hogyha az embernek van pénze, finanszírozza a gyermeke álmait. (…) Igaz, rengeteget köszönhetek az édesapámnak, nem volt szerves része a gyerekkoromnak, és az étteremhez semmi köze. Tisztelem, felnézek rá, példát mutatott a sikereivel, segített anyagilag is, de a karrierem más olyan embereknek köszönhetők, akik a mentoraimmá váltak, és hittek bennem

– mondta a Borsnak Wossala Rozina, aki hozzátette: tizenhat éves kora óta dolgozik, és ma is az éttermében kezdi a reggelét és szereti is ott befejezni a napját este. Mindeközben egy 35 fős csapatot irányít. Sőt nemrég újabb üzleteket is beindított.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik