Szórakozás

Pintér Tibor személyesen is megkereste Tóth Andit, aki továbbra sem kér belőle

A két celeb kapcsolata a dzsungelben kezdődött, ahol Pintér Tibor szünet nélkül nyomult a 17 éves énekesnőre. Ezt követően Pintér úgy döntött, hogy szívesen látná Tóth Andit saját rendezésű Jimmy-musicaljében. A bibi csak az volt, hogy a lányt nem kérte fel.

Kiderült, hogy Tóth Andi csókolózna-e Pintér Tiborral
De ennél egy még kellemetlenebb dologról is szó volt.

Az énekesnő persze besokallt és közölte, hogy már a könyökén jön ki egykori dzsungeltársa és mindaz, ami a tudtán kívül megjelenik róla a lapokban. Tenya ennek ellenére nem adta fel. Személyesen – természetesen kamerák előtt – kereste fel Andit, hogy felajánlja neki a szerepet és meghívja a bemutatóra.

Eddig csak interjúkban láttam, hogy ebben én részt veszek, végülis, legalább megkért most már. Még mindig úgy gondolom, hogy nem valószínű, hogy én ezt vállalni fogom

– kezdte Tóth Andi, aki ugyan elég diplomatikusan, de világosan kifejezte, hogy nem kér Pintér Tiborból.

Igazából én nem utálom a Tenyát, vagy nincsenek olyan nagyon rossz érzéseim vele kapcsoltaban. Biztos megmaradunk haveroknak, de most még korainak érzem ezt a munkakapcsolatot. Most érzem azt, hogy elindítottam a saját karrieremet. Új név, saját dalok, ezt szeretném most tolni. Nagyon nem szeretem, amikor nem arról van szó, amiről én szeretném, hogy szó legyen.

Úgy tűnik azonban, hogy Pintér ezek után sem fogta fel a dolgot. Ő ugyanis úgy tervez, hogy az ősszel induló sportcsarnok turnéra Andi is csatlakozik a szereplőgárdához.

Kiemelt kép: Soós Lajos/MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik