Szórakozás

Pintér Tibor besokallt: mégsem Tóth Andinak adná a szerepet

Tóth Andi azt nyilatkozta, hogy már a könyökén jön ki a Pintér Tibor sztori, és hogy mennyit foglalkoznak velük a lapok, pedig nem történt köztük semmi. Az sem tetszett neki, hogy a szerepe szerint csókolóznia kellett volna Pintérrel.

Pintér a készülő Jimmy musicalben szánt volna egy nagyobb szerepet Tóth Andinak, de állítólag nem is egyeztek még meg:

Engem személyesen sosem keresett meg Pintér Tibor, csak a sajtóból értesültem arról, hogy tárgyalni akar a menedzsmentemmel. Mint férfi nem az esetem, én sokkal inkább a barna, szerény srácokat szeretem, kevesebb egóval.

mondta a Blikknek az énekesnő. Pintér viszont felháborodott a lány nyilatkozatain, és most úgy gondolja, hogy inkább egy másik X-Faktorost, Illyés Jenifert kéri fel.

Ő egy igazán tehetséges és ügyes fiatal lány, akinek nagyon jó a zenei stílusérzéke és nagyon jól képes szerepekbe bújni. Ezért is szerettem volna, ha játszik nálunk. Nemcsak a február 3-án premierjét ünneplő Jimmy musical őszi turnéjában képzeltem el, de több musicalgálában, más szerepekben is a színházamban. Ám úgy tűnik, Tóth Andi nem látja azt, mekkora lehetőséget kaphatna ezzel. A minap arról mesélt egy interjúban, hogy amerikai karriert szeretne építeni, pedig még a magyart is éppen csak elkezdte.

– reagált Tóth Andi nyilatkozatára Pintér Tibor.

Kiemelt kép: Instagram / @tibor.pinter.906

Ajánlott videó

Olvasói sztorik