Szórakozás

Bódi Sylvinek a meztelenség, Majkának a család hozta a legtöbb lájkot

Szinte már hagyománynak számít, hogy minden év decemberében egy weboldal segítségével összeállíthatjuk a kilenc legtöbb kedvelést bezsebelő Instagram-bejegyzésünket, amit aztán egy montázsként újra megoszthatunk, büszkélkedve az elért eredménnyel. 

Ezek voltak 2017 legviccesebb celebes mémjei
Donald Trump ebbe a válogatásba kivételesen nem került be, a négyéves György herceg viszont annál inkább.

A világsztárok közül többen is megcsinálták már ezt kilenc képből álló fotómontázst – köztük például Ricky Martin is, aki legtöbb képén vagy ikerfiaival, vagy párjával látható -, mi most azonban direkt olyan magyar celebeket gyűjtöttünk össze, akik nem mutatták még követőiknek legkedveltebb fotóik listáját.

Nézzük, mit titkoltak el!

Luxus Vivien

Vasvári Vivien, azaz Luxus Vivi összesen 246 képet posztolt 2017-ben, amelyeket majdnem 400 ezerszer kedveltek követői. A legkedveltebb kilenc bejegyzés között is a legnépszerűbbek a fürdőruhás képei voltak, mégis a legtöbb lájkot bezsebelő fotóján – összesen 11.314 kedveléssel – egy kismalaccal látható, aki gazdáitól nagyon kreatív módon a Luxus Röfi nevet kapta.

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien

Vajna Tímea

Vajna Tímea 2017-ben összesen 540 képet töltött fel fiókjába, amiket közel 682 ezer alkalommal lájkoltak követői. A legjobb kilenc fotó között összesen csak két olyan képet találhatunk, amiken nem fehérneműben, vagy bikiniben látható Andy Vajna felesége, legkedveltebb képe mégis az lett, amivel Arnold Schwarzeneggert köszöntötte hetvenedik születésnapja alkalmából. Az viszont nagyon elszomorít minket, hogy személyes kedvencünk (ami egyben cikkünk fejlécképe is) nem került bele a a top kilenc közé.

Fotó: Instagram/Vajna Tímea

Bódi Sylvi

Vajon meglepődnénk-e, ha azt hallanánk, hogy Bódi Sylvi legtöbb képén fürdőruhában van? A válasz egyértelmű nem lenne, hiszen az egykori Playmate neve ma már szinte elválaszthatatlanul összekapcsolódott az óceánnal és a szörfdeszkával. Így tehát azon sem kell meglepődnünk, hogy az összesen 671 feltöltött kép között – amelyeket közel 854 ezer alkalommal lájkoltak a követők – a legjobb kilenc között egyetlen egy olyan képet találunk, ami nem fürdőruhás, sőt: a kilenc fotó között találunk két teljesen meztelen képet is a hírességről.

Fotó: Instagram /Bódi Sylvi

Gáspár Győző

Egyértelműen kijelenthető, hogy Gáspár Győző számára családja a legfontosabb, amit Instagram-oldala is csak alátámasztani tud, hiszen az ország leghíresebb showmanje a luxusautók és önmaga mellett lányairól és feleségéről posztol a legtöbbet. A legkedveltebb kilenc fotó listáján is csak egy olyan kép van, amin nincs rajta valamelyik családtagja. Gáspár Győző összesen 333 képet osztott meg 2017-ben, amiket közel 162 alkalommal lájkoltak követői.

Fotó: Instagram/Gáspár Győző

Gáspár Evelin

Végigpörgetve Gáspár Evelin Instagram-oldalát ugyanazt tapasztalhatjuk, mint édesapjánal: a család fontossága Gáspárék minden tagjára egyaránt igaz. Evelin viszont sokkal népszerűbb a közösségi oldalon, mint édesapja, hisz sokkal kevésbé aktív felhasználója az Instagramnak – összesen csak 119 képet osztott meg követőivel – mégis közel kétszer annyian lájkolták képeit. Legkedveltebb fotója a Konyhafőnök VIP első szériájának eredményhirdetése után készült, amin édesanyjával látható a megnyert 10 millió forintot érő főnyereményt tartva.

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin

Majka

Egyértelműen az egyik legkedveltebb magyar híresség, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy összesen 272 feltöltött képe közel 1,9 millió lájkot kapott 2017-ben. A kilenc legtöbb kedvelést bezsebelő képei legtöbbjén vagy családjával vagy barátaival látható, akik között ott van Pápai Joci és Sebestyén Balázs is.

Fotó: Instagram/Majoros Péter

Zimány Linda

Hát, ha Majkát kedvelték 2017-ben, Zimány Lindát imádták követői, bár azt is hozzá kell tennünk, hogy a műsorvezetővel szemben ő összesen 944 fotót posztolt a tavalyi évben, amit majdnem 3 millió alkalommal lájkoltak követői. A legjobb kilenc kép teljesen vegyes: van köztük bikinis, sima egyszerű szelfi, de a nyolcadik helyen zárta az évet Kasza Tibi lánykérése. Az aranyérmes kép Görögországban készült, amit összesen 10.819 követője lájkolt eddig.

Fotó: Instagram/Zimány Linda

Liptai Claudia

Bár annyira nem aktív felhasználója az Instagramnak, mint a legtöbb magyar híresség, annál nagyobb rajongótáborral rendelkezik, hiszen 2017-ben megosztott 165 fotóját több mint 613 ezren lájkolták. Legnépszerűbb képein gyermekeivel látható.

Fotó: Instagram/Liptai Claudia

Ördög Nóra

Családjával körbeutazták Ázsiát, év végén pedig Lappföldre is eljutottak, nem csoda tehát, ha bőven volt posztolni való nyersanyag, amit Ördög Nóra ki is használt: 2017-ben összesen 616 képet osztott meg, amit közel 3,3 millió alkalommal kedveltek követői. A legkedveltebb kilenc kép legtöbbjén családtagjai láthatóak.

Fotó: Instagram/Ördög Nóra

Palvin Barbara

Jelenleg ő a nemzetközileg legismertebb magyar híresség, amit mi sem bizonyít jobban, mint saját Instagram-fiókja, ahol már 7,4 millió ember követi a bejegyzéseit. Ne csodálkozzunk tehát, hogy 2017-ben posztolt 254 fotóját 106 millió alkalommal lájkolták követői. A kilenc legkedveltebb képe amúgy szinte ugyanolyan: Palvin Barbi szeret egyenesen a kamerába nézni, kicsit nyitott ajkakkal és picit felhúzott szemöldökkel, amit mostantól akár nevezhetnénk is csak szimplán PalvinBarbaraArcnak.

Fotó: Instagram/Palvin Barbara

(Kiemelt kép: Instagram)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik