Szórakozás

Ezek voltak 2017 legviccesebb celebes mémjei

Tavaly egy sor kínos dolog történt a celebekkel, főleg Trumppal és családjával, némelyikről pedig csodás képek is születtek, amik nyilvánvalóan azonnal mémesedtek is. Ebbe a válogatásunkba Donald Trump kivételesen nem került bele, György herceg viszont igen, Beyoncéval együtt.

12 kínos dolog, ami 2017-ben történt, és már el is felejtettük
Donald Trump és felesége vezeti a listát, de Nicole Kidman és Kendall Jenner is okozott tavaly erős WTF-pillanatokat 2017-ben.

Egy mém attól lesz jó, ha az adott képen egy nagyon kifejező, és mindenki számára azonnal érthető érzelem látható, amit aztán rá lehet húzni egy csomó más dologra. Ilyen például az a fotó, ami George W. Bush látható, Donald Trump elnöki eskütételén. Az exelnök a szemerkélő eső miatt fejére húzott nejlon alatt nagyon szomorú arcot vágott, a kép pedig azonnal mémesedett, hisz egy fél világ érezte magát hasonlóan, amiért Trump lett az amerikai elnök.

A februári Oscar-díjátadón történt kínos baki is szült egy mémet. Az alapeset ugyebár az volt, hogy a Moonlight c. film kapta az Oscart, ám a borítékba rossz papírt tettek, ami félreértést szült, és így először a Kaliforniai álom csapatát hívták a színpadra. Ezen felbuzdulva készítette el valaki az alábbi képet, amin az olvasható, hogy Hillary Clinton az Amerikai Egyesült Államok elnöke.

A februárui SAG Awardson pedig Winona Ryder vágott röpke két pec alatt olyan arcokat, miután színpadra hívták a Stranger Things című sorozatának stábját egy díj miatt, amivel gyakorlatilag az összes, ember által kimutatható érzést megmutatta.

Michelle Obama és Melania Trump találkozása már akkor átforult nagyon kínosba, amikor Melania egy bazinagy dobozt nyomott a leköszönő First Lady, Michelle Obama kezébe. Nem sokkal ezután készülhetett az alábbi kép is róluk, ami önmagáért beszél.

Amikor bemutattok egy csoportos munkát, és az a lány áll melletted, aki 0%-ot dolgozott a projekten, mégis szerepel rajta a neve.

2017 egyik legtöbbet lájkolt instás fotója az volt, amivel Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár. Valakinek pedig rögtön eszébe jutott, hogy

…nem ez az első alkalom, hogy Beyoncé kihordott két embert.

Még a négyéves György herceg is mémesedett, miután apja felültette őt egy igazi helikopterre, aminek a kiskölyök annyira megörült, hogy az alábbi képen látható pózt sikerült produkálnia.

Miután anya végre azt mondta, kiléphetek a focicsapatból.

+1

Kicsit kilóg a sorból Nusret Gökçe, hisz ő csak azután lett celeb, hogy mémesedett. Előtte csak egy török séf volt, aki amiatt lett ismert, mert szexin sózott Instagramon. Igen, szexin sózott. Így kapta a Salt bae becenevet, majd olyan kommenteket videóihoz, mint „feleségül megyek ahhoz, aki úgy bánik velem, ahogy ezzel a hússal bánnak”. Az ikonikus sószórásos videók pedig gyorsan mémesedtek is, olyan szövegekel, mint

Amikor már nem jut eszedbe több példa, így csak odaírod a végére, hogy stb.

vagy

Amikor már kész a sminked, de még hozzáteszel egy kis highlightert.

https://www.instagram.com/p/BO9dI9ujWNI/

Kiemelt kép: Getty Images/Samir Hussein

Ajánlott videó

Olvasói sztorik