Szórakozás

Király Viktorék szomorú dolog miatt költöztek haza Amerikából

A ma esti Lakástalkshow vendége Király Viktor és családja. Viktor őszintén mesél gyerekkoráról, valamint zenei pályafutásának kezdeteiről a műsorvezetőnek, Lovász Lászlónak. A műsor ma este látható a VIASAT3 csatornán.

A család asztrológiai képletét elemezve az derült ki, hogy Lindának nagyon erős gyógyító képességei vannak, melyet ő is alátámasztott, azt mondta, számára az éneklés mellett ez a legfontosabb terület az életben.

Az is kiderül, hogy annak idején az anyuka daganatos betegsége miatt költöztek haza Amerikából, amikor az utolsó kemoterápiás kezelést kapta, egyszer csak azt mondta, hogy:

Menjünk haza!

és mindenki tudta, hogy nem az ottani házukra, hanem Magyarországra gondol. Így hát felpakoltak, és néhány hét múlva már itthon is voltak. Azóta sem bánták meg a döntést, bár a család szinte minden tagja kétlaki életét él, és ide-oda ingázik a két ország között.

Fotó: VIASAT3/Labancz Viktória

A műsorvezető, Lovász László azt kérte a családtól, hogy helyezzék el magukat és családtagjaikat egy skálán aszerint, hogy hol tartanak az életben. Linda itt is bebizonyította, hogy ő látja legjobban a család legmélyebb érzéseit, mindenki igazat adott neki abban, ahova helyezte őket. Utalt egy olyan nehézségre, amellyel ő küzdött múlt évben, és amelyben szerinte most apja van benne, de az apuka látszólag nem sejtette, mire gondol a lánya, Linda pedig nem akarta a műsorban elárulni.

Amit még megtudtunk róluk: Viktornak van a legjobb humora, viszont ő szokott késni a legtöbbet.

Csak egy egészséges 10 percet.

– tette hozzá. Illetve az anyuka a legjobb szakács, de Linda hamarosan lekörözi, ha így folytatja.

Lakástalkshow minden héten hétfőtől csütörtökig késő este a VIASAT3-on.

Fotók: VIASAT3/Labancz Viktória

Ajánlott videó

Olvasói sztorik