Szórakozás

Kovács Patrícia: A válás rákényszerített, hogy felnőjek

Kovács Patrícia és Gusztos Péter augusztus végén jelentették be, hogy 7 év házasság után válnak. A színésznő és a korábbi országgyűlési képviselő továbbra is jó kapcsolatot ápol, 2013-ban született kislányukat, Gusztos Hanna Lujzát is együtt nevelik.

Kovács Patrícia a VIASAT3 Lakástalkshow című műsorában beszélt arról, hogy hogyan éli meg ezt az időszakot.

Péterrel a közös életünk nem fog befejeződni. Minket annyira összetart… annyira szeretjük egymást, hogy nem az lesz, hogy átadjuk a gyereket az utcán, hanem örök életünkre megmaradunk egymásnak, csak egy másik formában. (…) Hanna iszonyatosan szereti az apját meg a nagyanyját. Neki mi így hárman vagyunk együtt.

– mondta Kovács, aki a válás után az élet több területén is fejleszteni szeretné magát.

A válás rákényszerített arra, hogy felnőjek és legyek felelős saját magamért, mert már vészesen fogy az idő. (…) Nagyon szeretnék felnőni anyagilag. Ha van érzelmi intelligencia, akkor biztosan van gazdasági intelligencia is, és nekem az nincs. Teljesen csúszik ki a pénz a kezeim közül, én ezzel nem tudok foglalkozni. Borzasztó büntetéseket fizetek azért, mert elfelejtek csekkeket befizetni. Nem azért mert nem tudom, hanem mert ez nagy gond velem…

– tette hozzá Kovács Patrícia, aki ezzel párhuzamosan azon dolgozik, hogy sokkal önazonosabb legyen, és hogy sokkal jobban szeresse önmagát.

Lakástalkshow minden héten hétfőtől csütörtökig késő este a VIASAT3-on.

(Kiemelt kép: 24.hu / Berecz Valter)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik