Szórakozás

Gáspár Laci sose vált volna el, ha a párja nem tesz olyat, amit egy nő nem csinálhat

Az X-Faktor mentorának jelenlegi, harmadik házasságával minden rendben, ám az első kettő nyilvánvalóan nem alakult túl jól. Az első lánykérés idején csak 17 éves volt, lánya érkezése pedig csak rontott a kapcsolaton.

Egy játszótéren, a hintában ülve kértem meg. A családja azt mondta, bűn, hogy házasságon kívül vagyunk együtt, ezért elvettem. Aztán jöttek rögtön a problémák, azonnal kiderült, hogy nem is illünk össze. Gyakorlatilag mindig csak veszekedtünk. Miután megszületett a kislányuk, Miriam, akkor vált világossá, hogy a házasságuknak nincs jövője. Egy olyan kapcsolatban, ahol nem működnek a dolgok, ha születik egy gyerek, az sajnos nem összehoz, hanem még jobban szétszed, mert onnantól minden szeretetemet a lányomnak adtam

– mesélte a Lakástalkshowban Gáspár Laci, aki ennek ellenére is együtt maradt volna gyermeke édesanyjával.

Ha nem csinált volna olyat a párom, amit egy nő nem csinálhat, akkor soha nem hagyom el. Akkor lettem volna inkább örökre boldogtalan. A cigányoknál szerintem ez így van, nem válnak el a gyerekre való tekintettel. Én se váltam volna el. Ráadásul korábban magamra vállaltam a felelősséget. A karrieremnek nem tett jót, és most már tudom, hogy nem volt jó döntés, mert a kislányomnak is úgy tudok megadni mindent, ha vigyázok a karrieremre  Nehéz időszak volt nekem is, a volt feleségemnek is. Hosszan elkísértek a szilánkjai, még négy éven át.

Ezért sírt Gáspár Laci az X-Faktorban
Egy transznemű énekes félresikerült produkciója volt a szombat esti adás egyik fénypontja.

Kiemelt kép: RTL Klub/Kovács Tamás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik