Szórakozás

Előre félünk Harry herceg legénybúcsújától

Harry hercegről évek óta gyerekekkel cukiskodó és mosolygós képek készülnek, most meg, hogy megkérte barátnője, Meghan Markle kezét, tovább olvadtak a szívek és mindenki csak a kedves jófiút látja a hercegben. Pedig korábban volt egy-két meredek húzása korábban, amiket a királyi család szeretne elfelejteni.

Nem újdonság, Harry herceg esküvőre készül, két hete szinte csak erről szólnak a hírek, pedig messze még a május. Már tudjuk, mikor és hol lesz az esküvő, illetve azt is, hogy hol fog élni a herceg és Meghan Markle. Sőt, most már azt is, hogy legénybúcsúja is lesz, amit a UsWeekly infói szerint bátyja, Vilmos herceg szervez neki. Ennek részletei egyelőre titkosak, de várhatóan nem a Kazinczy utcába készülnek, és az is szinte biztos, hogy közel sem lesz olyan vad a buli, mint amiken korábban a herceg részt vett.

2002 – Rehabra ment

Pontosabban rehabra küldték. 16 éves korában Harry hercegnek állítólag meg kellett látogatnia a Featherstone Lodge rehabilitációs központot, és el kellett töltenie ott egy napot apja kérésére. Méghozzá azért, hogy abbahagyja az ivást és a füvezést. Utóbbit ugyanis a haverjaival próbálta ki, de ugye egy herceg ilyet nem csinálhat.

Az említett központ egyébként heroinfüggőkkel foglalkozik, vagyis a királyi család tényleg nagyon megijedhetett.

2004 – Konfliktus egy paparazzóval

Harry herceg egy londoni szórakozóhelyen járt, ezért kint nyilván összegyűltek a fotósok, hogy képet készítsenek a várhatóan jó hangulatú hercegről. Csak hogy Harry egyáltalán nem volt jó hangulatban, miután megsérült az arca, aminek egyenes következménye volt, hogy az egyik paparazzó arca is megsérült. A herceget egy fényképezőgéppel verték fejbe – véletlenül – amikor körégyűltek a fotósok, a herceg viszont azonnal el is tolta magától a gépet, bele a fotós arcába, akinek ettől kicsit felszakadt a szája. Valójában bunyónak nem lehet nevezni, de valakinek mégiscsak folyt egy picit a vére.

Fotó: Getty Images/Dave Benett

2005 – A nácijelmez

Harry herceg talán legismertebb és leghíresebb botránya volt ez, amit még a világ legeldugottab részein is ismernek. Azt még mindig nem tudjuk, hogy Harry mégis mi a francot gondolt, miközben egy horogkeresztes karszalagot viselt egy jelmezes buliban, de azt azért ne felejtsük el, hogy ekkoriban még csak húszéves volt. Ennyi idősen pedig mindenki csinál orbitális hülységeket.

Fotó: Getty Images/Sean Gallup

2007 – Ismét összekapott egy fotóssal

Harry herceg érthető okokból kifolyólag nem szereti a paparazzókat. Meg persze azért sem, mert gyerekkora óta gyakorlatilag minden lépését követik. Három évvel a korábbi incidense után ismét egy szórakozóhely előtt veszett össze fizikailag is egy fotóssal, de a család sajtósa végül nagyon szépen elsimította az ügyet, amikor azt nyilatkozta:

A szórakozóhelyről kifelé menet elbotlott a járdaszegélyen és ráesett a fotósra. Nem volt semmi agresszív indulat, mindketten nevettek.

2011 – Részegen beesett egy medencébe

Ez a legkevésbé botrányos momentum a herceg életéből, mindenesetre egész szórakoztató látvány ahogy a kínosan bénán és “okosan” egy medence szélén táncoló látványosan részeg herceg elveszti az egyensúlyát, és szinte fejest ugrik a vízbe.

2012 – Meztelenül bulizott Vegasban

Talán ez volt az utolsó kemény esete Harry hercegnek, mert ezután leginkább már csak jótékonysági eseményeken, nagykövetként meg gyerekekkel cukiskodva lehetett őt látni. 2012-ben zárta le botrányosnak nevezhető múltját egy erős húzással – meztelenül billiárdozott Las Vegasban, amiről – fotók is készültek. A királyi család nem kommentálta a fotókat, de azt elismerte, hogy a képeken látható pucér és vörös férfi valóban Harry herceg.

Kiemelt kép: Getty Images/WPA Pool

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik