Nagyvilág

Nincs ma cukibb a Harry herceg popcornját elcsenő kislánynál

Szépen megvárta, míg a brit királyi család sarja nem figyel, és észrevétlen falatozni kezdett. Harry herceg persze egy idő után kiszúrta mi történik, és csodásan reagált.

Harry herceg már alig várja, hogy apa lehessen, és a torontói Invictus Games egyik sporteseményén készült videó tanúsága szerint készen is áll a nagy feladatra. De az legalábbis biztos, hogy nagyon jól tud bánni a kicsikkel. Azután is, hogy pattogatott kukoricájából csemegéznek, miközben ő nem figyel oda.

Fotó: Europress / Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation/AFP

A 33 éves herceg a brit és a dán csapat röplabda mérkőzését nézte, amikor a mellette ülő kétéves kislány elkezdte megdézsmálni a brit királyi család tagjának popcornos dobozát. Az anyja ölében ülő gyermek akciója persze nem maradt észrevétlen, hiszen Harry-re több kamera is rá volt tapadva a meccs alatt. Így több fénykép, és persze videófelvétel örökítette meg, ahogy egymás után cseni el pattogatott kukoricákat.

Végül persze egy idő után Harry-nek is feltűnt, hogy mi történik. A kislányt épp a tett elkövetése közben lefülelő herceg először eljátszott felháborodással húzta el a gyerek elől a popcornos dobozt, majd után nevetve adott neki belőle.

Fotó: Europress / Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation/AFP

Hogy utána vicces arcokat vágva nevettesse meg a gyereket.

Fotó: Europress / Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation/AFP

Az aranyos kislányt egyébként Emily Hensonnak hívják, és Harry egyik barátjának, a paralimpikon David Henson lánya. A korábban a brit hadseregben szolgált férfi 2011-ben mindkét lábát elveszítette egy robbanás miatt, Afganisztánban. Tavaly bronzérmes lett a paralimpián.

Harry herceg először jelent meg közösen egy eseményen barátnőjével - Fotók!
A trónörökös már Erzsébet királynő áldását is megkapta.

(Kiemelt fotó:Europress/ Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation/AFP)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik