Szórakozás

Ázsia Expressz: Megtörtént, amire senki sem számított

Az elmúlt héten Laoszban stoppoltak a celebek. A négy versenyben lévő pár közül Berki Krisztián és Ambrus Attila szerezték meg a védettséget, a másik három csapat automatikusan hajszázni kényszerült.

Egy szavazásnak köszönhetően Megyeri Csilláék plusz tíz perc előnyt is kaptak, így a minden versenyben elsőként befutó párosnak újabb győzelmet könyveltek el fejben a többiek. Szerencsétlenségükre azonban az autós, akihez beültek, véletlenül rossz irányba indult el, amivel rengeteg időt veszítettek. A későbbiekben sikerült ugyan faragni a hátrányukból, de végül utolsóként sétáltak be a célba, aminek értelmében búcsúzniuk kellett. Elsőként Kulcsár Edináék teljesítették a hajszát, másodikként pedig Cseke Katinkáék futottak be.

Itt azonban nem ért véget a játék. Ördög Nóra titokban, a kieső Megyeri Csillának és párjának is felajánlotta a lehetőseget, – amit korábban Fésűs Nellyéknek is, ám akkor Muri Enikő a hazautazást választotta – hogy rejtett párként folytathatják a versenyt. Döntésükre a keddi adásban derül fény.

Ázsia Expressz: Muri Enikő feladta a versenyt
Az énekes-színésznő és párja, Fésűs Nelly kieső helyre kerültek, de újabb esélyt kaptak. Ezzel azonban nem éltek...


Kiemelt kép:TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik