Szórakozás

Ördög Nóra sírva jelentette be, hogy folytatják-e a vlogjukat

A műsorvezető családjával utazott Ázsiába még májusban, ahol az Ázsia Expressz mellett, saját családi videójuk is forgott. Ördög Nóráék a reality indulásával egyidőben elindították Nánázsia című vlogjukat, aminek epizódjait napról napra követhetik a rajongók.

Ördög Nóra üzenetet hagyott hátra gyerekeinek - ezt írta
Ázsiában rejtettek el lapocskákat, amiket 15-20 év múlva találhatnak meg Miciék. Megható sorok.

Már nagyjából az utazás felénél járunk, ám a tévés és férje, Nánási Pál úgy érezték, hogy nagyon elfáradtak a mindennapos vágásban egyéb munkáik mellett, így elgondolkodtak azon, hogy abbahagyják a vlogot. Hétfő reggel szavazást is indítottak arról, hogy követőik igénylik-e a folytatást.

Hétfő este van, november 27-e és egy fél órával ezelőtt zárult le annak a szavazásnak az eredménye, amit még reggel indítottam el a Facebookon. 14 ezer szavazat jött és 96 százalékotok azt mondta, hogy folytassuk a vlogot

– kezdte már sírva a műsorvezető.

Ez egy komoly döntés, ami előtt vagyunk és igazából nagyon sokat beszélgettünk róla. Nem gondoltuk, hogy ennyire szeretni fogjátok és nyilván nagyon sokat válllaltunk. Nagyon szeretjük csinálni ezt a vlogot, csak amikor bevállaltuk, nem tudtuk, hogy ez mivel jár. Munka mellett csináljuk, gyakorlatilag éjjel-nappal, amikor szabadidőnk van. Felelősséggel is tartozunk. Én fizikai fájdalmat érzek, ha nem tudjuk időben kitenni az aktuális epizódot, mert azt érzem, hogy csalódást okozunk

– beszélt vívódásairól Ördög Nóra, aki végül a elárulta, hogy folytatódik-e a vlog.

Arra nem vállalkoznánk, hogy a hétköznapjainkat bemutassuk és minden áldott napra, vagy heti rendszerességgel csináljunk sorozatok. Szériákat indítanánk, különböző utazásainkhoz kapcsolódóan. Nekem még soha nem volt olyan munkám, amire ilyen mennyiségű pozitív visszajelzést kaptam. Ezért is szeretném folytatni.

Mindezek után az is kiderült, hogy már a következő utazás helyszíne és vlog anyaga is megvan, hiszen december elején Lappföldre utaznak a gyerekekkel.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik