Szórakozás

Ázsia Expressz: Muri Enikő feladta a versenyt

Lezárult az Ázsia Expressz harmadik hete is. A celebek Vietnám és Laosz után hamarosan Kambodzsában folytatját a stoppolást, ám már csak négy páros hajthat a győzelemért.

A legutóbbi hajszában Cseke Katinka és Pallavicini Zita, Fésűs Nelly és Muri Enikő, valamint Megyeri Csilla és Molnár Zsolt rohangáltak a továbbjutásért. Néhány perc lemaradással, végül a Fésűs-Muri páros érkezett be utolsóként, így nekik kellett hazautazni, Budapestre.

Muri Enikő sírva üzent volt munkaadójának
Be akarta neki bizonyítani, hogy igenis vannak dolgok amikre képes.

A két színésznő már éppen csomagolt, amikor Ördög Nóra titokban egy új eséllyel lepte meg őket

Lenne egy meglepetés ajánlatom a számotokra. Van egy olyan lehetőség, hogy úgynevezett rejtett párosként tovább folytassátok az Ázsia Expresszt. Úgy kell együtt mozognotok a csapattal, hogy a többiek nem vehetik észre, hogy ti is itt vagytok

– mondta a műsorvezető, amire azonnal felcsillant a 46 éves Fésűs Nelly szeme.

Muri Enikő azonban gyorsan megölte a hangulatot. Elmondta, hogy neki az elmúlt hetek bőven elégnek bizonyultak, így párja hiába próbálta győzködni, hogy milyen jó buli lenne maradni, az énekesnő nem adta be a derekát.

Te el tudod képzelni, hogy jövőhéten megint a garázsban aludjál? A földön? És olyan vízben fürödjél, amiben ebihalak úszkálnak? Igazából nekem annyi érvem van, hogy elfáradtam. Eltelt három hét, tudjuk, hogy egy hajsza mivel jár. Én haza szeretnék menni

– döntötte el Muri.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik