Szórakozás

Döbbenetes új részletek VV Fanni eltűnésével kapcsolatban

Az egykori Való Világ szereplő, Fanni eltűnését szerdán jelentették be, miután hétfő óta ki volt kapcsolva a telefonja.

Édesanyja a Blikknek mesélte el a történet részleteit. Miután nem érték el, rányitották az ajtót, és ezt találták:

Égett a villany, a két kiskutyája pedig ott volt. Fanni, ha két óránál hosszabb időre megy el otthonról, akkor is magával viszi a kutyusokat. Pár hónapja vált furcsává, amikor lett egy új barátnője, egy idősebb hölgy, aki szervezett neki egy floridai munkát. Október végén ment ki, nem titok, a testéből élt, ott azonban összeveszett a férfival, akinek dolgozott, így hazatért. Amikor szerdán felmentünk a lakásba, jött velünk Fanni barátnője is. Berontott, és azonnal egy fekete noteszt keresett, meg Fanni útlevelét, igazolványát. Leállítottam, hogy ne kutakodjon. Biztos, hogy valami nagy baj történt Fannival. Szerintem elfogták, és valahol prostitúcióra kényszerítik, bántják… Bármit megtennék, hogy visszakapjam a lányom.

Fanni egy baránője is édesanyjával tartott, mikor lakásán keresték a lányt. Ő az alábbiakat tette hozzá:

Fanni eszkortozott, és ebbe a füzetbe írta, hogy mikor, kihez, hova megy. Attól tartok, szexmunkára kényszerítik valahol. Nem tudom, mibe keveredett, de ennek a nőnek a megismerése óta minden megváltozott. Fanni gyűjtögetett, mellplasztikát akart, volt pénze. Barátnője fogdába került a múlt héten, onnan Fanni hozta ki, ő fizette ki a 250 ezer forintos óvadékot.

Az említett barátnőt is megkérdezték, beismerte, hogy ő látta utoljára Fannit, de ennél többet nem volt hajlandó elárulni.

Kiemelt kép: 24.hu (c) Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik