Szórakozás
Budapest, 2015. január 28.
Pécsi Ildikó színésznõ a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. 
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Mégsem tudott találkozni unokájával Pécsi Ildikó

24.hu
24.hu

2017. 11. 28. 15:15

Kedden újabb tárgyalást tartottak Pártos Csilla és Pécsi Ildikó ügyében. A színésznőt azért perli volt menye, hogy rokontartást fizessen, mivel a Pécsi fia nem hajlandó fizetni gyerektartást a 19 éves Csaba után.

Budapest, 2015. január 28.
Pécsi Ildikó színésznõ a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. 
MTVA Fotó: Zih Zsolt
Pécsi Ildikó: Vagy belerokkanok, vagy kitörlöm az életemből
Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között már több mint egy éve annyira elmérgesedett a viszony peres ügyeik miatt, hogy a színésznő soha nem békülne ki az exmenyével.

Úgy volt, ma hat év után újra találkozhat a nagyszüleitől eltiltott unoka színésznő nagymamájával, ám erre mégsem került sor, annak ellenére sem, hogy be volt idézve Csaba a mostani tárgyalásra. Hamar vége lett így a zárt tárgyalásnak, Pártos fiának távolléte miatt elnapolták – írja a Bors.

Az unoka távolmaradása ellenére Pécsi Ildikó és Pártos Csilla időben megjelentek, ám gondosan kerülték egymást a bíróság folyosóján. Ez nem meglepő, hiszen már több mint egy éve annyira elmérgesedett a viszony peres ügyeik miatt, hogy a színésznő soha nem békülne ki az exmenyével.

(Kiemelt kép: MTI/Zih Zsolt)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Hooded computer hacker working on desktop PC computer. P2P and piracy, computer virus and trojans, phishing, malware and ransomware concept with glitch effect.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.