Szórakozás

Kerekes székben rehabilitálódik az önpusztító kakas

24.hu
24.hu

2017. 11. 27. 11:39

Saját izgágaságára fizetett rá Roo, az észak-kaliforniai Darcy Smith kakasa. Az állatbarát család, néhány hete, ideiglenesen befogadott a baromfiudvarába egy idegen kakast is, aki a környékbeli tűzvész miatt vált otthontalanná.

Roo, érhető módon nyugtalan lett az idegen hím miatt, vetélytársat látott benne. Darcy számított erre, ezért egy külön ketrecben, jól elkülönítve tartotta a jövevényt. Arra azonban már nem számított, hogy a tyúkeszű Roo ennek ellenére is megpróbál majd megverekedni az idegennel. Szerencsétlen madár addig röpködött teljes erővel a rácsnak, míg végül nem bírt lábra állni.

Roo csőre kettétört, a taraja csupa vér volt, súlyos fejsérüléseket szenvedett és duzzanat keletkezett az agyán. A Smith család azonban megmentette a kakas életét. Állatorvoshoz vitték, majd a rehabilitációjához Ausztráliából rendeltek neki egy speciális tolószéket.

Darcy egy Funky Chicken nevű Facebook-csoportban osztott meg egy videót Roo felépüléséről. A kakas fizikoterapeutája Jessalyn, Darcy Smith 12 éves lánya. Mindketten azt remélik, hogy kedvenc kakasuk hamarosan jobban lesz, és nem kell élete hátralévő részét a tolószékben töltenie.

(via KHOU)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Bengaluru, 2018. április 18.
Gyertyás virrasztáson vesz részt egy nő egy csoportos nemi erőszak és gyilkosság áldozatául esett nyolcéves indiai lány emlékére Bengaluruban (korábban Bangalor) 2018. áprlilis 17-én. A nomád törzsben élő lány 2018 januárjában halt erőszakos halált az észak-indiai Dzsammu állam Kathua körzetében. (MTI/EPA/Dzsagadis Nv)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.