Szórakozás
győzike (győzike)

Győzike bútoraira licitálhatunk

Ádám Judit
Ádám Judit

újságíró. 2017. 11. 14. 06:18

Korábban a témában:

A NAV ingóárverést tűzött ki Gáspár Győző ellen, ugyanis olyan mértékűre halmozódott a tartozása, hogy elindult a végrehajtás. Viszik a konyhabútort,  ülőgarnitúrát és még a jacuzzit is.

A licitet december 7-én délelőtt tartják, bárki részt vehet rajta. Összesen 10 millió forint értékre tette rá a kezét a NAV Győzikéék lakásában. A jacuzziért önmagában 7 milliót kérnek. Gáspár végleg elkeseredett, úgy érzi, nagyon megalázó tortúrának teszi ki családját az adóhatóság.

A lakás és a benne lévő bútorok nem is a miénk, hanem Eveliné, mi csak használhatjuk. Én már nem értem, hogy mit akarnak tőlünk, ennél jobban nem lehet már minket megalázni. Ha elveszik a bútorainkat, akkor mi majd visszaszerezzük a bíróságon.

– mondta Győzike a Blikknek.

Ügyvédjét, dr. Szilágyi Rolandot is megkérdezték az ügyben, ő az alábbiakat nyilatkozta a fennálló helyzetről:

Amit most próbálnak behajtani ügyfelemen, az közigazgatási eljárásban történik, 40 millió forintnyi adósság miatt. Bár fellebbeztünk a Kúriánál, a NAV ennek ellenére árverést hirdet, s szeretné pénzzé tenni Gáspár Evelin tulajdonát, ugyanis övé az ingatlan, amelyben a szülei élnek, az összes ingósággal együtt. A NAV-nak a Kúria döntésére kellene várnia, ugyanis ha felmentik ügyfelemet, akkor mindent vissza kell szolgáltat­niuk. Korábban 11 kiló aranyat foglaltak le mintegy 40 millió forint értékben, természetesen azt is vissza kell adniuk.

A család évek óta pereskedik, egyelőre nem lehet tudni, mi lesz az ügy kimenetele.

Kiemelt kép: Győzike

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.