Szórakozás

98 millióval lóg a NAV-nak Győzike

Gáspárék nem először kerülnek bíróság elé adócsalás miatt, de eddig megúszták  felfüggesztett büntetéssel. Akkor valamivel több, mint 10 milliós kár okozásával vádolták őket, most összesen 98 milliót akarnak rajtuk behajtani.

Hála a jóistennek, hogy már megint ezzel foglalkozunk! Persze, hogy felkerültem a listára, mivel van egy folyó ügyem, ami még nincs lezárva, ez nem új dolog.

mondta a Borsnak Gáspár, majd ügyvédjéhez irányította őket.

Hogy jön össze a közel 100 millió? Ebből 24,3 millió forint adóhiány,  34,1 millió forint bírság- és kamattartozás, emellett további 40 millió adóhiány adócsalás miatt, mely tíz autó többszöri eladásából származik. Gáspárék ügyvédje a Bors megkeresésére az alábbiakat nyilatkozta:

Január 18-ig meghosszabbították a nyomozást, a védelemnek pedig több indítványa is bent van a nyomozóhatóságnál, de ezekre nem kaptunk választ, így panasszal éltünk az illetékes ügyészségnél. Vádemelés nem történt, és a meggyanúsított gazdasági társaságokhoz Gáspár úrnak semmilyen köze sincs, de az ezt bizonyítani kívánó indítványunkra sem kaptunk választ.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik