Szórakozás

Aradszky László özvegye: Alig bírtam visszatartani a sírást

A 82 éves korában elhunyt énekest október 28-án, a Szent István Bazilikában búcsúztatták el. Rengeteg barát és rajongó jelent meg, ami nagyon meghatotta Aradszky László özvegyét.

Karda Bea megszólalt Aradszky megzavart temetéséről
A szertartás már elkezdődött, amikor az énekesnő televíziós interjút adott.

Nem volt könnyű, minden erőmet össze kellett szednem, hogy tartsam magam. Egyszerűen muszáj volt. Rengeteg ember eljött, olyanok is, akiket egyáltalán nem ismertem. Megható volt, hogy még a határon túlról is érkeztek emberek, csak Laci miatt jöttek a fővárosba, akadt aki életében először. Volt egy férfi, aki Laci régi barátja volt. Egy fényképet adott át, amin együtt szerepelnek 19 évesen. Alig bírtam visszatartani a sírást, miközben megszorították a kezem, annyira jólesett, hogy ennyien szerették a férjem

– kezdte a Blikknek Éva asszony, aki a temetés után kicsit megnyugodott.

Gyönyörű szertartás volt, pont olyan, amilyet Laci megérdemelt. A temetés után sem lett könnyebb a lelkünk, de talán megnyugodtunk, hogy méltóképpen elköszöntünk tőle. Nagyon friss még ez az érzés, bele vagyok feledkezve a bánatba, amit a hiánya okoz. Erőt kell még gyűjtsünk ahhoz, hogy ápolhassuk az emlékét, de ha túljutunk ezen, szeretnénk őrizni és fenntartani életművének emlékét.

Kiemelt kép: Bruzák Noémi/MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik