Szórakozás

Aradszky László testét felesége találta meg

Aradszky László (Aradszky László)
Aradszky László (Aradszky László)

Az énekes családja hétfőn tudatta, hogy Aradszky László október 8-án elhunyt az otthonában. Hirtelen halála nem csak a családot,  a barárokat, rajongókat és pályatársakat is megrendítette. Koós János évtizedek óta először sírta el magát, de mások melett Csonka András és Zalatnay Sarolta is megmelékezett.

Így búcsúztatják barátai az elhunyt Aradszky Lászlót
A legendás énekes halálhíre mindenkit megrendített, számos barátja és pályatársa is az interneten üzent neki.

Aradszky élettelen testére felesége talált rá, aki most zokogva mesélt a Borsnak a pillanatról, amikor rájött, hogy férje örökre elment.

Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy itthagyott! Nem volt semmi jele annak, hogy el akarna menni. Dolgozott sokat, épp most lett volna három napja, hogy pihenjen. És akkor az első napon elmegy. Tévét néztünk vasárnap este. Külön szobában, mert mást néztünk. Este tíz körül bementem hozzá, hogy hogy tetszik neki a TV2 Sztárban sztár című műsora, és azt láttam, nagyon furcsa pózban van. A lábai a földön voltak, papucsban, a feje pedig hátrabillenve. Odaléptem hozzá, hogy felébresszem, de láttam, hogy nyitva van a szeme… akkor már elment. Laci boldog volt. Az utolsó percig boldog. Szerette, hogy szerették. Csodálatos élete volt, én tudom, és azt is, hogy szép halált halt, de azért még maradhatott volna velem egy kicsit…

Nyitókép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik