Szórakozás

Karda Bea megszólalt Aradszky megzavart temetéséről

Balogh Zsolt
Balogh Zsolt

2017. 10. 30. 09:58

A 82 éves korában elhunyt Aradszky László temetését és gyászszertartását október 28-án, szombaton a Szent István Bazilikában tartották. Az épületet már a gyászszertartás előtt órákkal sárga liliomok borították és a család kifejezett kérése is az volt, hogy ilyen virággal búcsúztassák a legendás énekest.

Budapest, 2014. október 22.
Koós János énekes a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. A mûsorban az elõadómûvész életpályájára emlékeztek.
MTVA Fotó: Zih Zsolt
Koós János beszédet mond Aradszky temetésén, de aggódik miatta
Nem nagy örömmel vállalta az özvegy kérését.

A megjelentek között ott volt Karda Bea is, aki késve és nem kis feltűnést keltve érkezett meg a szertartásra. Egy televíziós stáb már a gyászszertartás megkezdését követően, a Bazilika közepén szeretett volna interjút készíteni az énekesnővel, aki ennek nem mondott ellent. Bár figyelmeztették őket, hogy zavarnak másokat, Karda még így is befejezte mondandóját.

Az énekesnő állítja, szimpla rosszindulat és gonoszság az a feltételezés, hogy megzavarta a temetést.

Merő rosszindulat és gonoszság az a feltételezés, hogy zavartam. Egyszerűen az történt, hogy a többi művész már bent ült, én pedig kicsit később érkeztem, ezért engem talált meg a kamera, hogy mondjak valamit Laciról. Mindössze tíz másodpercig tartott az egész és halkan beszéltem

– mesélte a Borsnak. Szerint csak egy túlbuzgó őr szólt rájuk, de az nem számít, hiszen gyorsan túlestek az interjún.

(Kiemelt kép: Fem3)

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

2871252 06/13/2016 US soldiers during a stop of the US armed forces in Riga in the course of the Dragoon Ride II of the Saber Strike-2016 international exercise. Taisija Voroncova/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.