Szórakozás
Budapest, 2017. április 7.
Kerényi Miklós Gábor (KERO) Kossuth-díjas és Erkel Ferenc-díjas rendezõ, színigazgató, kiváló mûvész a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A mûsorban Sasvári Sándor Jászai Mari-díjas és EMeRTon-díjas színmûvész, énekes munkásságát idézték meg. 
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Kero 1-2 kiló miatt is diétára kötelezi a színészeit

24.hu
24.hu

2017. 10. 23. 09:27

Korábban a témában:

Kerényi Miklós Gábor nagyon szigorúan fogja az Operettszínház színészeit. A rendező megköveteli, hogy mindenki tökéletes súlyban és formában legyen, amit szúrópróbaszerű mérlegelésekkel tart ellenőrzés alatt. Ha pedig úgy ítéli meg, hogy valakire felkúszott néhány feles kiló, annak azonnal cselekednie kell, mert rövid határidőket ad a ledolgozásra.

A színpadi megterhelést csak akkor bírja valaki, ha versenysúlyban van. Van egy szobamérleg az irodámban, és előfordulhat, hogy berendelem az illetőt és azt mondom neki álljon rá a mérlegre. Ha van némi fölösleg rajta, akkor 1 vagy 2 hetet adok és visszahívom mérlegelésre, hogy valóban leadta-e a túlsúlyát. Gyakran elfordul, hogy néhány kilóért is szólok

– mesélte a Borsnak Kero.

KERO (Array)
KERO kézrátétellel gyógyít és olykor telepátiával mozgatja meg színészeit
Az Operettszínház művészeti vezetője pozitív energia sugárzásával képes gyógyítani, ráadásul más képességei is vannak.

Kiemelt kép: MTVA/Zih Zsolt

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Röszke, 2015. szeptember 15.
A határzárként használt vasúti vagon a magyar-szerb határon, Röszke térségében 2015. szeptember 15-én. Ezen a napon hatályba léptek a migrációs helyzet miatti új szabályozások.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.