Szórakozás

Rendőrt hívtak KERO-ra

KERO (Array)
KERO (Array)

Az Operettszínház művészei - és köztük a Kossuth-díjas rendező - elfoglaltak egy forgalmas fővárosi utat; a figyelemfelkeltő akció egészen a kiérkező rendőrök igazoltatásáig tartott.

Elfoglalták a budapesti Oktogont, a járdát, beálltak egy pickuppal, egy trailerrel, és gyors táncba kezdtek az Operettszínház művészei – írja a Bors. A hét színész és harminc táncos a flashmobbal a Fame című musicalt szerette volna népszerűsíteni, a színház művészeti vezetőjével, Kerényi Miklós Gáborral karöltve. A rendőrök felbukkanására azonban nem számítottak.

“Úgy tudjuk, a közeli Aradi utcában volt egy rendőri akció, ők jöttek át megnézni, mi történik… Igazoltattak, mivel akadályoztuk a forgalmat, de a flashmob csak három percig tartott” – mondta el a lapnak Lencsó Rita, a színház sajtófőnöke.

“Nem számítottunk arra, hogy ilyen hihetetlen gyorsan lecsapnak ránk. Óriási tömeg kellős közepén megjelent a szirénázó rendőrautó, de az előadást szerencsére végig tudták csinálni a fiatal művészek. Valóban igazoltattak, de bízom benne, hogy ennek mindössze az lesz a következménye, hogy sokan nézik majd meg az előadásunkat” – nyilatkozta KERO. Kollégája, Gömöri András Máté azonban ijesztőbbnek tarthatta az egyenruhások megjelenését, mert menekülőre fogta a dolgot.

“Egy perc múlva ott is voltak a rendőrök… Átfutott rajtam, hogy leparancsolnak-e bennünket a kocsiról, de hál’ istennek, nem volt probléma. Nagy tapsot kaptunk, lepattantunk az autóról, én bevágódtam a tömegbe, így megúsztam az igazoltatást” – mesélte a színész.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik