Szórakozás

Ez a luxus még a luxusfeleségeknek is sok volt

A Viasat3 Feleségek luxuskivitelben című műsora a harmadik résznél érkezett ahhoz a ponthoz, hogy nem ad semmi újat. Tudjuk, hogy ezek a nők gazdagok, és nem lettek szegényebbek. Tudjuk, hogy ezek a nők szeretnek kavarni, és ezt sem felejtették el a pilot óta. Szóval ami akkora sokk volt az elején, arra harmadszorra csak legyintünk.

Egy műsor, ahol Rubint Réka a legszimpatikusabb
A Feleségek luxuskivitelben a legjobb dolog, ami az elmúlt években történhetett a magyar trash-sel. Kiállhatatlan gazdag nők, ármánykodás, és rengeteg dráma.

A társaság elment Csősz Boglárka isztambuli otthonába, ahol megnézték az 1300 négyzetméteres villát, a Boszporuszt, hajókáztak, szelfiztek, bazároztak. És amíg a török feleség, Luxus Bogi a vállait eltakarva ment ki az utcára, addig

a többiek magasról tettek rá, hogy mit illik a török városban, és mit nem.

Ha bundát  kell nézni, akkor bundát kell nézni.

Fotó: Viasat3

Ezen kívül aztán nem sok történt az adásban, maximum annyi, hogy Luxus Babett komolyan el akarta hitetni a többiekkel, hogy szívességből szállt fel az Isztambulba tartó gépre. És örülhetnek a többiek, hogy hajlandó  volt egy luxusútra. Ja, és tényleg kiderült, hogy a férjeik nélkül nem igazán nagy a mozgásterük.

hitelkártya nélkül szinte az összes luxus nő védtelen, még egy nyamvadt gyémántot sem képesek megvenni százezer dollárért Törökországban. Se egy bundát. 

Azt a luxust, amiben Csősz Boglárka él, mindenki tátott szájjal nézte. Kiderült, hogy amíg nekik vannak korlátaik, Luxus Boginak határ a csillagos ég. Vagy egy Maserati. A sokfős személyzet, a tengerre néző kilátás, a házi lift még nekik is sok volt.

Fotó: Viasat3

Borítókép:  Viasat3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik