Szórakozás

Csősz Boglárka Dombóvárinak: Embertelen és szexista a kommented

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, a Feleségek luxuskivitelben egyik szereplője Csősz Boglárka jelenleg még nem szeretne anya lenni.

Ilyen belülről Csősz Boglárkáék luxuspalotája - videó
Még a többi luxusfeleség sem látott akkora pompát, ahogyan Csőszék élnek Isztambulban.

A 33 éves Csősz úgy érzi, hogy megőrülne egy gyerek mellett, nem tudna egész nap otthon ülni és gügyögést hallgatni.

Hiba lett volna, ha rögtön szülök egy gyereket, mert akkor megszűnök nőnek és embernek lenni, csak az anyaság marad. Ki akarok teljesedni mint nő. Sok mindent szeretnék megtapasztalni még az életben.

– nyilatkozta a luxusfeleség.

Ez a kijelentése sokakban vegyes érzelmeket váltott ki, köztük több hírességben is. A két humorista, Dombóvári István és Kormos Anett hangot is adtak nem tetszésüknek. Utóbbi egy Facebook-bejegyzéssel üzent Csősznek.

Csősz Boglárka: "Hiba lett volna, ha rögtön szülök egy gyereket, mert akkor megszűnök nőnek és embernek lenni, csak az…

Közzétette: Kormos Anett – 2017. október 7.

A reality szereplője egy hosszabb Facebook poszton keresztül reagált a két humorista megjegyzéseire.

Kedves Dombóvári István és Kormos Anett, az én gyerekvállalós témámról Dumaszínházat kellett volna összehoznotok, hogy a…

Közzétette: Boglárka Csősz – 2017. október 9.

Szerinte Dombóvári hozzászólása – amelyben a humorista “egybites aranyásónak” titulálta Csőszt – ugyanolyan embertelen és szexista megjegyzés, mint amilyentől mindig is próbálta magát óvni, ráadásul tele van frusztrációkkal.

Mivel nem vagy se nő, se anya, se színésznő, egyik kategóriában sincs alapod a kérdéshez bármilyen hozzáértő gondolatot fűzni

– üzente a humoristának Csősz, majd folytatta:

Kormos Anett, a hozzászólásod csak a mondandómat húzta alá, nem találtam benne humort. Viszont ha a kommentjeidet csak a nők szítására használtad akkor még csak hozzá se tudok szólni, nem gondoltam volna, hogy még te is így skatulyázol.

Csősz szerint joga van véleményt formálni és szerinte Kormos nem végezte el a házi feladatot, mivel nem nézett utána, hogy Csősz valójában mivel is foglalkozik a magánéletben, amibe jelenleg egy gyerek nem férne bele.

Az én társadalmi vállalásom ezek után szerintem világos, ha a tietek a rágalom, gyűlölet és erkölcstelenség szítása csak sajnálni tudom azokat akik benneteket olvasnak!

– olvasható a bejegyzésben, majd hozzátette, hogy szerinte foglalkozzon mindenki azzal, amihez a legjobban ért.

(Kiemelt kép: Facebook / Boglárka Csősz)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik