Szórakozás

Zalatnay Sarolta a mai napig sem érti, hogy Frenreisz Károly miért nem akart tőle gyereket

A 70 éves énekesnő már egy évvel ezelőtt, most pedig Kadarkai Endrének is arról beszélt, hogy mennyire bánja, hogy véget ért a kapcsolata Frenreisz Károllyal. Zalatnay Sarolta akár még most is felmelegítené a kapcsolatot, ami annak idején a gyerekkérdés miatt romlott meg.

Zalatnay Cini újra felmelegítené románcát a Dal zsűritagjával
Az énekesnőnek hiányzik egy társ az életéből, ezért sokszor nosztalgiázik régi szeretőiről.

Az énekesnő ugyanis nagyon szeretett volna anya lenni, de Frenreisz nem állt kötélnek.

Az komoly konfliktust okozott. És abból lettek az első problémák, hogy ez a gyerekprobléma bejött, mert nem tudtam megérteni. Egy Lokomotív vagy egy Skorpió karrierben nem jelent semmit, hogy az ember barátnőjének vagy élettársának van egy gyereke. A mai napig nem értettem meg igazán, mert én bevállaltam volna. Annak ellenére, hogy akkor azért én is ott voltam a toppon rendesen

– mondta Zalatnay, aki magát hibáztatja a dolgok alakulásáért. Úgy érzi, ha jobban erőltette volna, akkor másképp alakult volna.

Biztosan elértem volna, amit szerettem volna. Azért is haragszom magamra, hogy akkor lehet, hogy nem igazán akartam azt, abban a pillanatban, vagy el tudtam gyengülni attól, hogy akkor most még egy új lemez, meg egy új tv. Úgyhogy igen, ez nagy kár.

Zalatnay még 70 évesen is kap bókokat a kinézetére
Csak ezek már egy kicsit máshogy hangzanak, mint néhány évtizeddel ezelőtt.

További részletek: Arckép, hétfő este 22 órakor a Story4 műsorán.

Nyitókép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik