Szórakozás

Zalatnay Cini újra felmelegítené románcát a Dal zsűritagjával

A 68 éves énekesnő könnyezve nézi a romantikus filmek összebújós jeleneteit, ugyanis hiányzik az életéből egy férfi. Zalatnay Cini minderről a Story Extrának mesélt, ahol azt is bevallotta, hogy emiatt gyakran idézi fel múltbéli partnerei emlékét. Sőt, arról is szoktt fantáziálni, hogy kinek az oldalán tudná újra elképzelni magát.

“Sokszor elgondolkodom azon, hogy ki az a múltamból, akivel tényleg együtt voltam, együtt éltem és együtt tudnék lenni most is. Még belefér a lányom, Niki apja is, habár ő polgári foglalkozású volt, de istenigazából a Frenreisz Kari az, akivel el tudnám képzelni újra, annak ellenére, hogy ő egyébként sokszor nem is áll velem szóba, annyira haragszik a múltbéli dolgok miatt” – mondta Cini.

Azon túl, hogy Zalatnay bármikor újra összejönne a Dal ítészével, kiderült az is, hogy ő még mindig szívesen hordana. “Más egy 20 évesen dögös nő, mint egy negyven évesen vagy egy hatvan körüli, mint én. Fejben még mindig ugyanaz vagyok, csak próbálom magam egy kicsit visszafogni, mert szívem szerint most is harminc centis miniben járnék.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik