Szórakozás

Először láthatja “unokáit” Zalatnay Sarolta

Zalatnay Sarolta nevelt lánya, Niki már egy ideje leszbikus szerelmével, Alexszel, a jamaicai származású énekesnővel él Londonban. A nőnek három gyermeke van, Cini pedig már régóta lázban ég, szeretné mielőbb megismerni a fogadott unokákat. Ám a sok fellépés miatt hiába készült már többször is látogatóba, elutazni végül nem volt alkalma, de szeptemberben mindent pótolni fog.

Zalatnay most először látná három „unokáját”, így nem csoda, ha izgatott az őszi találkozás miatt. Igazából lánya választottjával sem találkozott még, bár korábban még nem tudta, hogy Niki és Alex kapcsolata ennyire komoly. Cini büszke, hogy lánya kiegyensúlyozott párkapcsolatban él, és a munkájában is sikeres.

“Ötvenöt éve vagyok a pályán, és még mindig rengeteg a koncert, a legutóbbi hét végén is négy fellépésem volt, ezért eddig nem tudtam útra kelni. Nagyon hiányzik már a lányom, és a párját, Alexet is szeretném jobban megismerni. (…) Nixi nagyon ügyes, a Sohóban egy művészkávézóban sommelier, illetve a könyveimet fordítja angolra, hogy majd elektronikus formában kiadhatók legyenek külföldön”

– mondta a Blikknek Zalatnay, aki hozzátette: a személyes találkozók ellenére napi szinten tartja a kapcsolatot lányával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik