Szórakozás

O.J. Simpson egy kamu paparazzi felvétellel akarta kihasználni a Las Vegas-i merényletet

Kilenc év után, a napokban helyezték feltételes szabadlábra a 70 éves O.J. Simpsont, aki állítása szerint megjavult börötnbüntetése alatt. Legutóbbi húzása azonban nem ezt bizonyítja. Az egykori sportoló ugyanis saját javára akarta fordítani az 59 halálos áldozatot követelő Las Vegas-i merényletet.

O.J. Simpsont kiengedik a börtönből
A 70 éves egykori futballsztár összesen 33 évet kapott fegyveres rablásért, de 9 év után feltételesen szabadlábra helyezik.

Simpson szerda este egy Vegas-i country clubban vacsorázott, az asztalnál ülő barátaival pedig azt tervegette, hogy felvesznek egy TMZ-féle kamu paparazzi videót, amiben elmondhatja, hogy mennyire együttérez az áldozatokkal és családjaikkal. Miután elindultak, a parkolóban már forgott is a felvétel. Számításaikat azonban keresztülhúzta a TMZ igazi munkatársa, aki fültanúja volt az egész tervnek és videóra is vette a kamu sajnálkozást.

A leleplezés után O.J. Simpson azonnal abbahagyta a beszédet és bevágta magát az autójába. Nem derült ki, hogy mindezért pénzt ajánlottak neki vagy csak saját hírnevét akarta fényesíteni a sajtóban.

Nyitókép: Jason Bean-Pool/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik