Szórakozás

Caitlyn Jenner O. J. Simpsonról: Tudtam, hogy ő tette

o j simpson (o.j. simpson, )
o j simpson (o.j. simpson, )

Két tévésorozat is foglalkozott a közelmúltban a kilencvenes évek egyik legsúlyosabb amerikai bűnügyével és perével, az O.J. Simpson-üggyel, melyből rengeteg újdonság derült ki. Fontos része a American Crime Story: Az O. J. Simpson-ügy című sorozatnak, amikor Kris Jenner, a kettős gyilkossággal vádolt egykori amerikaifocista védője és jóbarátja, Robert Kardashian exfelesége arról vitatkozik volt férjével, miért védi O. J.-t, hiszen mindketten biztosra vehetik, hogy ő ölte meg exfeleségét, Nicole Brownt és annak szeretőjét.

Most Kris Jenner második férje, a korábban Bruce Jennerként ismert élsportoló, aki már nőként, Caitlyn néven éli életét, könyvet írt, ennek kapcsán turnézik most sztorijaival tévéműsorokban, magazinokban, legutóbb pedig Andy Cohen ismert amerikai rádiós műsorában – erről a USA Today írt.

“Tudtam, hogy ő tette” – mondta Jenner, utalva a kettős gyilkosságra. “Három ember volt a gyilkosság helyszínén: a DNS-minták alapján három ember volt jelen. Vajon ki a gyilkos? Tényleg olyan nehéz ez?” – tette fel a kérdést, utalva arra, hogy Simpsonon kívül csak a két áldozat, Nicole Brown és Ron Goldman volt jelen a bűncselekmény helyszínén. Nicole Brown és Kris Jenner nagyon közeli barátok voltak, Jenner Kendall nevű lányának Nicole a középső neve – nyilván nem véletlenül.

Kris Jenner és Robert Kardashian  1991-ben váltak el, az ügyvéd 2003-ban halt meg rákban. Nicole Brownt és Goldmant 1994-ben gyilkolták meg.

“Robert nagyon jó ember volt” – mondta a rádióinterjúban Caitlyn Jenner.

Tényleg kedveltem őt.  Nagyon jó volt a kapcsolatunk. Nagyon jó szülő volt, nagyon jól nevelte a gyerekeit. Megbeszéltük egymással a gyerekekkel kapcsolatos dolgokat. Együtt jártunk kosárlabdameccsekre Roberttel. Tényleg nagyszerű ember volt, és nagyon szomorú, hogy megbetegedett és meghalt. Ez nagyon rossz a gyerekek számára is.

Caitlyn Jenner úgy véli, a per nagyon megosztotta a Kardashian családot. Kourtney és Kim Kardashian “már nagyobbak voltak, és az apjuk, akit szerettek, imádtak, az egyik oldalon állt, mi meg a másikon. Szóval ez nekik még nehezebb volt, mint nekünk.” Jenner hozzátette, mivel mindketten biztosra vették, hogy Simpson ölte meg Brownt és Goldmant, nagyon csalódottak voltak az ítélet után.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik