Szórakozás

A Jóban Rosszban egykori színésznője kigyógyult a rákból

Tallós Rita (Tallós Rita)
Tallós Rita (Tallós Rita)

Tallós Rita 2012-ben az Alt duett című darabbak egy mellrákos nőt alakított, a szörnyű betegség azonban valósággá vált számára. Nem sokkal később ugyanis diagnosztizálták nála a kórt. Családja és barátai támogatásával sikerült átvészelnie  anehézségeket és a kezeléseket, azóta pedig tünetmentes.

Megszólalt a Rákellenes Liga felháborodást keltő reklámjának főszereplője
Tallós Rita színművésznőnek teljesen más dolgok jutottak eszébe, mikor meglátta a forgatókönyvet. Bántja, hogy támadják.

A Jóban Rosszban egykori szereplője most már hivatalosan is gyógyultnak számít, habár Tallós elmondta, hogy ő már évek óta nem foglalkozik a betegséggel.

Jól érzem magam, boldog vagyok. A családomtól és a színháztól is rengeteg támogatást kaptam végig, ez sokat segített a gyógyulásban. Én már két éve is gyógyultnak tekintettem magam, azóta orvosnál sem jártam, mert rendkívül megviselt mindig lelkileg, amit a kórházban láttam, amikor kontrollra mentem. Meggyőződésem, hogy ez a betegség lelki eredetű is, így mindent megtettem annak érdekében, hogy csak a pozitív dolgok és energiák jussanak el hozzám. A kezelések után főztem, futottam, nem hagytam, hogy eluralkodjon rajtam a kétségbeesés

– mondta a Borsnak a színésznő.

Nyitókép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik