Szórakozás

Tallós Rita: Elengedem a fiamat

A súlyos betegségéből felépülő színésznő most éppen egy másik nagy változás előtt áll: frissen érettségizett nagyfia külföldre készül, hogy nyelvet tanuljon.

Tallós Rita és fia, Jakab nagyon közel állnak egymáshoz, a betegséggel vívott harc pedig még inkább összekovácsolta őket, sőt a fiú volt az, aki édesanyja haját leborotválta a kezelések mellékhatása miatt. A színésznőnek azonban most el kell engednie Jakab kezét, aki – egy időre legalábbis – kirepül a családi fészekből.

Fotó: RTL Klub

„Nagyon jól sikerült a fiam érettségije, és nagyon büszke vagyok rá, most viszont külföldön szeretne nyelvet tanulni, hogy a télen letehesse a nyelvvizsgát. Angol nyelvterületen vállalna munkát pincérként vagy a szállodaiparban, bár egyelőre még nem találtuk meg a megfelelőt. Nehéz elengednem őt, de nem akarok az a tipikus fiús anya lenni, aki magához láncolja a gyerekét és örül, hogy még negyvenévesen is vele él. Ami miatt aggódom, az jelenleg csak az, hogy biztonságban tudhassam őt külföldön, és legyen munkája, amiből a kinntartózkodása alatt meg tud majd élni” – mesélte a Hír24-nek Tallós Rita.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik