Szórakozás

Mihalik Enikőt összekeverték Kevin Hart feleségével

A magyar modell elég sok kommentet kapott az elmúlt napokban, amelyben az emberek sajnálták, és az együttérzésükről biztosították amiatt, hogy a férje, Kevin Hart megcsalta. Mivel Mihalik Enikőnek nem sok köze van a valóságban az amerikai színészhez, kénytelen volt közösségi oldalán felhívni a figyelmet arra, hogy ő nem az az Enikő, akinek hiszik.

Mihalik Enikő meztelen barátnői fenekét is megmutatta
Így búcsúztak a modelllek a Bahamáktól.

Az emberek azt gondolják, hogy Kevin Hart megcsalt engem. Meg kell, hogy nyugtassak mindenkit, ez nem igaz. (…) Szóval ne tageljetek, nem akarok több gyűlölködő hírfolyamot. Habár el kell ismernem, elég szórakoztató

– írta a magyar modell.

Fotó: InstaStory

A zavart előidéző történet röviden: Kevin Hartot megfenyegették néhány szexuális tevékenységet sugalló videóval, amelyen állítólag ő látható egy ismeretlen nő társaságában. Felesége, aki éppen a gyermekével várandós – már a harmadik trimszterben jár – emiatt elhagyta, és egyelőre nem is tudni, hogy hogyan alakul a kapcsolatuk.

#Harts

Kevin Hart (@kevinhart4real) által megosztott bejegyzés, 2017. Aug 30., 21:36 PDT

A dolog érdekessége ott kezdődik, hogy a terhes feleséget Eniko Parrishnek hívják. A kommentelők pedig, akik tagelni szerették volna őt, több alkalommal is Mihalik Enikőt jelölték meg véletlenül, ugyanis a közösségi oldal őt dobta ki elsőként az eniko névre.

Nyitókép: GettyImages/Gustavo Caballero

Ajánlott videó

Olvasói sztorik