Szórakozás

Mihalik Enikő nem ért teljesen egyet a “fogadjuk el magunkat, ahogy vagyunk” elvvel

A magyar topmodell szakmájából és testi adottságaiból kifolyólag sem szégyenlős. Gyakran oszt meg félmeztelen szelfiket is, ám elárulta, hogy rengeteg képet szokott készíteni magáról, mire úgy érzi, hogy született egy jó. Mihalik Enikő azt sem titkolja, hogy photosoppolja képeit, de az alakját soha nem retusálja.

Mihalik Enikő bikinifelső nélkül strandolt
A modell ezúttal hazai pályán dobta le a fölös ruhadarabot.

Én is ember vagyok! Nézd meg a telefonomban a fotókat: szelfi, szelfi, szelfi, szelfi…Filtert kevésbé használok, van egy szuper appom, amival természetesre tudok photoshopolni bármit. Enélkül nem teszek föl semmit. Alakot viszont nem retusálok, inkább addig tekergek meg szívom be a hasam, amíg jó lesz a kép

– mondta az InStyle magazinnak a modell.

Mihalik arról is beszélt, hogy habár van, amit nem szeret magán, nem bújna más bőrébe és eddig még a plasztikai műtéteken sem gondolkodott el. Ahogyan mindenki más, úgy ő is szeretné kihozni magából a legtöbbet, így a fogadjuk el önmagunkat úgy ahogy van elképzelést nem érzi teljesen magáénak.

A ‘fogadjuk el magunkat, ahogy vagyunk’ jó elv addig, amíg nem kifogás a lustaságra. Tök jó annak, aki így érez és tényleg tud így élni, de én lustának tartanám magamat, ha nem mennék le az edzőterembe. Ha valami másnak nem tetszik rajtam, nem érdekel, de ha nekem nem tetszik valami, abból megpróbálom a legtöbbet kihozni.

Nyitókép: Brad Barket/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik