Szórakozás

Egy listára került Rihanna és Justin Trudeau

A divatban a szeptember az újév, éppen ezért a Vanity Fair magazin jó szokásához híven közzétette a legjobban öltözött hírességek listáját. Kategóriánkét mutatjuk, kinek a stílusát (vagy stylistját) ismerték el. Érdekesség: Melania Trumpét nem, Michelle Obamáét viszont igen.

Nők

Az 56 éves Anh Doung francia-amerikai származású és eléggé polihisztor: nemcsak modellként és művészként, de színésznőként is tevékenykedik. Leginkább önarcképeiről híres. A 46 éves Charlotte Gainsbourg francia színésznő, aki emellett énekléssel is foglalkozik. 2009-ben Cannes-ban díjazták az Antikrisztusban nyújtott alakítása miatt. Kirsten Greenre elég kevés találatot dob a Google, leginkább a befektetői világban ismert, Solange Knowles-ra viszont annál többet, ő ugyanis Beyoncé húga. Természetesen Rihanna is díjat kapott, a királyi családok közül pedig Letícia spanyol királyné és Lady Amelia Windsor került fel a listára.

Solange Knowles, Letícia spanyol királyné és Lady Amelia Windsor. Fotó: Getty Images

Férfiak

A férfiaknál nagyobb volt a merítés: a Vanity Fair szerint példaértékűen öltözik többek között a teniszező Roger Federer, a kosaras LeBron James, az énekes Harry Styles és Kanada miniszterelnöke, Justin Trudeau is.

LeBron James, Harry Styles és Justin Trudeau. Fotó: Getty Images

Hollywood

Ez az a beszédes nevű kategória, ahol csoporttárs lett Cate Blanchett és Zoë Kravitz, Lenny Kravitz lánya, akit legutoljára például a Hatalmas kis hazugságokban láthattunk.

Nicole Kidman élete egyik legnehezebb szerepét játszotta el tökéletesen
A Hatalmas kis hazugságok című sorozat az HBO egyik meglepetése. Egyet kívánunk, bárcsak ne tudnánk miről szól, hogy újra lehessen nézni. Kritika.
Cate Blanchett és Zoë Kravitz. Fotó: Getty Images

Párok

Nehéz jól öltözni, az meg még nehezebb, hogy valakinek a párja is jól öltözzön, de volt három duó, akinek sikerült: a Macron-házaspár, Obamáék, illetve Vilmos Sándor holland király és felesége, Máxima királynő.

Emmanuel Macron és felesége, Brigitte Macron. Fotó: Getty Images

Szakmabeliek

A divatszakmából elismerték többek között az olasz Prada fejének, Miuccia Pradának a stílusát, mellé pedig felkerült Hervé Pierre is, akiről legutóbb Melania Trump ruhaválasztásaival kapcsolatban írtuk meg, hogy tippekkel és szettekkel is segíti az elnökfeleséget.

Miuccia Prada. Fotó: Getty Images

Különleges elismerést kapott Fülöp edinburgh-i herceg, II. Erzsébet férje.

Fejléckép: Getty Images/Christopher Polk

Ajánlott videó

Olvasói sztorik