Szórakozás

14 millió dollárt gyűjtöttek a művészek egy óra alatt a hurrikán áldozatainak

Tegnap este Hand in Hand (Kéz a kézben) címmel tartottak televíziós adománygyűjtő műsort Amerikában a Harvey hurrikán károsultjainak megsegítésére.

Az egyórás program ideje alatt 14 millió dollárt gyűjtöttek össze a hurrikán áldozatainak olyan hírességek, mint Julia Roberts, George Clooney, Beyoncé, Jamie Foxx, Reese Witherspoon, Bruce Willis, Justin Timberlake, Sofía Vergara, Oprah Winfrey vagy Barbra Streisand.

A központi helyszín Los Angeles volt, de New York és Nashville is bekapcsolódott a programba, amelyet élőben lehetett nézni a televízióban, valamint a Facebookon, a Twitteren és a YouTube-on is. A zenei előadások mellett videóüzenetek és élő beszédek is voltak, valamint a világsztárok fogadták az adományozók telefonhívásait.

A támogatni kívánt szervezetek között szerepel a United Way of Greater Houston, a Habitat for Humanity, a Save the Children, a Direct Relief és a Feeding Texas.

Getting ready to raise some money y’all. In the room where it happens. #handinhand

Oprah (@oprah) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 12., 16:48 PDT

A Harvey hurrikán négyes erősségű trópusi ciklon volt 2017 augusztusában a Karib-tenger és a Mexikói-öböl térségében. Az Egyesült Államokban Texas és Louisiana államokban felbecsülhetetlen károkat okozott. Az amerikai Nemzetei Hurrikán Központ közlése szerint egyes térségekre 120-130 centiméternyi (50 inch) csapadék hullott. Ekkora katasztrófa az elmúlt ötven évben nem sújtotta a térséget. A kár kétszázmilliárd dollár is lehet.

West coast get ready to donate❤️❤️❤️ call that number! Thanks!!!!

Sofia Vergara (@sofiavergara) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 12., 18:30 PDT

(Kiemelt kép: Theo Wargo/Hand in Hand / Handout / Getty)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik