Szórakozás

ByeAlex: Sokszor vagyok mogorva és unott, ilyen a genetikám

Az X-Faktor mentora nem csak ítésztársaival rúgja össze a port és sértődik meg, a magánéletében sem egy mindenkivel nyitott figura.

ByeAlex nélkül folytatják a mentorok az X-Faktor meghallgatását
Az énekes nem akarta, hogy adásba kerüljön a kirohanása.

ByeAlex a közösségi oldalán vallott arról, hogy általában elég távolságtartó az emberekkel és a rajongóival és gyakran mogorva is. A minap azonban találkozott valakivel, aki egy teljesen más oldalát tudta előcsalogatni. Az élmény pedig feldobta a hangulatát.

Tegnap a Camponaban sétáltam egymagam, mikor odalépett hozzám egy hat év körüli szőke kislány. Megszólított, hogy én vagyok-e én, és mikor odanéztem, hogy feleljek, egy pillanatra megállt az idő. Nagyon sokszor vagyok mogorva, befordult, unott. Ilyen a genetikám, sokat dolgoztam már ellene, de ezt dobta a gép; nehezen változom. Lehet az utcán a járókelő ember is ilyennek lát, főleg ha megszólít. De amikor megláttam ezt a kislányt… ragyogtak a szemei, kis piroskás kedves arca volt, csíkra vágott szemei a mosolytól, és elképesztően erős, pozitív kisugárzása, olyan, amit ritkán tapasztalok embereknél. Alig tudtam megszólalni, csak mosolyogtam én is, mikor kérdezte, hogy készítek-e vele egy közös fotót. …. annyira sok energiát adott nekem, hogy konkrétan elérzékenyültem a helyzettől. Hazamentem, és azt mondtam a barátnőmnek, hogy szerintem egy angyallal találkoztam…

– írta az énekes.

Nyitókép: 24.hu / Neményi Márton

Ajánlott videó

Olvasói sztorik