Szórakozás

ByeAlex nem akarta, hogy adásba kerüljön a kirohanása

Mint megírtuk, az X-Faktor szombati első adásának forgatása közben a mentorok vérig sértették ByeAlexet. Az énekes azt mondta, hogy ha a többiek nem hagyják abba a piszkálódást, hazamegy, s fel is állt a székéből.

A konfliktus akkor robbant ki, amikor a válogatóra megérkezett egy ByeAlex hasonmás, aki nemcsak külsejével, hanem saját dalának szövegével is igyekezett elkápráztatni Radics Gigit, ByeAlexet, Gáspár Lacit és Puskás Petit. Sikertelenül. A mentorok egymás után jelentették ki, hogy a produkció Alex Kedvesem című dalára emlékeztette őket. Ezzel a dallal kezdték el cukkolni Alexet.

“Nem jött le az adásból, hogy pontosan mi történt. Nem azalatt a három perc alatt idegesítettem fel magamat. Ez egy hosszú ideig húzódó valami volt, főleg a Gigi vezényletével. (…) Úgy gondoltam, nem azért ülünk ott négyen, hogy egymás teljesítményét kritizáljuk. Én is tudnám mindenkiét, mindenhol, de ettől függetlenül nem teszem, mert nem ez a dolgom”

– mondta a Reggeliben ByeAlex, aki nem akarta viszont látni a tévében a történteket.

“Én nem szerettem volna, hogy adásban legyen. De így, hogy belekerült és láttam, vállalom, ami történt. Nem éreztem cikinek, nem szégyelltem, ráadásul tök jól néztem ki közben”

– tette hozzá nevetve az énekes, aki nem haragszik mentortársaira.

(Kiemelt kép: 24.hu / Neményi Márton)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik