Szórakozás

Friderikusz Sándor nemet mondott Hajdú Péternek, de még bármi lehet

Hajdú Péter 24.hu-nak adott interjújából tegnap kiderült, hogy a tévés ajánlatot tett Friderikusz Sándornak, ő azonban nemet mondott rá.

A Blikk ennek kapcsán kérdezte Hajdút arról, hogy milyen tervei voltak Friderikusszal. Így derült ki, hogy még egyáltalán nem mondott le az együttműködésről.

“Egy külföldi projektre hivatkozott akkor, de az ajánlatom még mindig áll. (…) Azt gondolom, hogy nagyon nagy luxus, amit a szakma megenged magának azzal, hogy Friderikusz Sándor jelenleg nincs képernyőn. Van egy igazán neki való műsorötletem, nem politikai, nem is bulvár, de ennél többet nem akarok róla mondani”

– mondta a lapnak Hajdú Péter.

A Blikk Friderikuszt is elérte, ő csak ennyit nyilatkozott:

“Minden dolgom fontosabb most ennél!”

Hajdú Péter és Friderikusz Sándor kapcsolata egyébként elég viharos. Hajdú 2015-ben megnyerte Fridit egy produkcióra, az Összezárva Friderikusszal a TV2-n került műsorra. A nézettség ugyan szárnyalt, ám a közös munka megszakadt, mert a műsorvezető négy nappal a második évad forgatása előtt szerződést bontott Hajdú cégével, és távozott a csatornától. Ezzel állítólag milliós kárt okozott Hajdúnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik