Szórakozás

Pumped Gabó már nem olyan Gabó, mint amilyen volt, neki is van szíve

A Pumpedék első évada szomorúan ért véget, Ági és Gabó szakítottak. Pont Velencében, egy romantikus gondolában derült ki, hogy Gabó nem lánykérésre készül, hanem Siófokra megy melózgatni, fehérjézni. Már akkor lehetett sejteni, hogy jön az RTL Spike-on a második évad, és tessék, hétfő este rajtolnak megint 12 résszel. Csak az a kérdés, hogy lehet-e még röhögni és sírni Pumpedék évődésén, hogy lesz-e épp aznap szex vagy sem. Általában lesz.

Megnéztük az első két adást, és boldogan jelentjük, a Pumpedék még mindig a lehető legjobb szocio-trashreality.

Ismeri azt a viccet, amikor Pumped Gabó múzeumba megy?
Méltó befejezést kapott a Pumpedék. Gabó úgy keni-vágja a kultúrát, hogy a szavunk is elakad. Velencében szépen végigfogdosta az összes szobrot, semmit nem hagyott ki.

Talán le is taszította a trónról a viasatos Aranypartot, ami évekig a tartotta magát a realitycsúcson. Gabóéknak annyi a szerencséjük, hogy Aranypart Ádámmal és Aranypart Levivel szemben nekik zsigerből, bármelyik hétköznap jön a hülyeség, nem kell ahhoz előre kitalált program, hogy show-t csináljanak. Összerántanak pár embert egy üres lakásban, szereznek egy kis Kalinkát ciderrel, és kész a balhé. Mindenki kurva és/vagy pöcs az este végére.

Fotó: RTL Spike

Az a helyzet, hogy Gabó, mintha ráérzett volna, hogy szükség van a vérfrissítésre, és nem fáradhat el a karaktere, együtt fejlődik Reality Gabóval. Amíg az első évadban ő ült a nyeregben, Ági futott utána, másodjára fordult a kocka. Ági ismerkedik, Gabót meg eszi a fene, miközben pucér nők lógnak ki az ágyából, akiket udvariasan kitessékel reggelente, és azt hazudja, hogy már lent várja őket a taxi. De az ugye más, csak búfelejtés, a szíve örökké Ágié, pucér nők ide vagy oda.

A szerkesztők azt mondták, hogy nemsokára arra is ráeszmél, hogy gabóságból nem lehet megélni a végtelenségig, válságba kerül, és nagyon gondolkozik, hogy mihez kezdjen az életével. Hogyan kamaztossa még jobban, hogy ő a Gabó.

Elvégre lassan egy éve főállású Pumped, és még mindig nem milliomos. Hát hogy van ez?!

De a nyár nem az izzasztó munkáról szól, hanem a Balaton Soundról. Pumped Gabó és Farkas VV Soma minden évben számolják vissza a napokat és a felüléseket a fesztiválig. Ezért mivel is kezdődhetne a második évad, mint azzal, hogy Gabó és Ági külön-külön ugyan, de a Soundra tartanak. Ági felkapja a strasszos magassarkút és a félfenekes forrógatyát, aztán irány Zamárdi. A nagyszínpad előtt tekeregve próbál felejteni egy pár vödrös koktéllal.

Fotó: RTL Spike

Gabó egy kicsit másképp készül az év legfontosabb öt napjára. Szomorúan veszi tudomásul, hogy Ági már másé. Pedig ahogy Pumped mondta,

ő az én csajom, akkor is, ha nem vagyunk együtt.

A szerelmi bánatra VV Soma csak egyet felelhet az összetört Gabónak: “én nem akarok tanácsolni, de azt tanácsolom, hogy azt tegyed, amit érzel.”

Nem spoilereznénk szét a nyitóepizódot, de Gabó a Sound előtt még megnézte 22 évesen elhunyt példaképe, Zyzz egyik videóját, pityergett egy kicsit, aztán rájött, hogy nem indulhat el szomorúan. A bőröndben már benne a fehérje és a strandnaci, nem ér sírdogálni. Pláne Ági miatt nem.

Ha megtartják Gabóék a jó szokásukat, a második évad is az a fajta reality lesz, amit senki se néz, de mindenki imádja, és izgul, mi lesz Somáékkal a Pumped bárban, ahol fehérje shake-eket kevernek mojitó helyett. Végig lehet röhögni az egészet, ha alpári, ha nem. És igen, alpári, nem akkora újdonság, hogy itt repkednek a bazmegek. A tesókról nem is beszélve. Szomorúan és egyben büszkeséggel tölt el, hogy a készítők megcsinálták azt, amihez az első évad alatt lusta voltam.

Elindították a tesószámlálót, ami 1732-nél állt meg. Aki bele akar kerülni Gabó körébe, az tesózzon rendesen. 

Fotó: RTL Spike

A Pumpedéket minden hétfőn lehet nézni az RTL Spike-on este 10-től. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik