Szórakozás

Hajós Andrásnak alkut ajánlott a TV2

A zenész márciusban még független televíziósnak nevezte magát, miután szerepelt az RTL Klub Gyertek át! című produkciójában, azt azonban nem felejthetjük el, hogy a SuperTV2 Dalfutár című műsorát is ő vezette. A több szakmai díjat is megszerző formátumot ráadásul ő is találta ki, de a TV2-nek opciós joga van felette.

Hajos-Andras(650x433).jpg (Array)
Andy Vajna nagyvonalúságán múlhat Hajós András karrierje
Az RTL Klubnak ugyan nem kellett, de a TV2-n sikerrel futott a Dalfutár című műsor, ami több díjat is bezsebelt. A Hajós András által kitalált és

A csatorna pedig állítólag ezt használta ki. Mivel Hajós András szeretett volna függetlenedni a TV2-től, ugyanakkor ragaszkodott saját műsorához, a vezetőség alkut ajánlott neki. A Bors informátora szerint már a szerződést is aláírták, aminek értelmében Hajós visszatér a Sztárban sztár zsűrijébe is.

Azt beszélik, hogy kompromisszumos megoldást ajánlottak Hajósnak. Csinálhatja tovább a TV2-n a Dalfutárt, cserébe a Sztárban sztárt is elvállalja. Állítólag Hajós sokáig hezitált, de végül a maradás mellett döntött, mivel a zenés műsor a saját ‘gyermeke’, nagyon szereti

– írja a napilap.

A TV2 hamarosan hivatalosan is bejelenti az őszi műsorrendjét, így kiderül, hogy igaz-e a dolog, habár néhány hónapja még senki nem fogadott volna arra, hogy Hajóst valaha alkalmazni fogja a csatorna. A zenész ugyanis nyilvánosan fakadt ki a Tényekre és azt hangoztatta, hogy hánynia kell attól, ami a TV2 hírműsorában folyik.

Hajós András: Hányok attól, ami a Tényekben folyik
Úgy véli, takarózhatna azzal, hogy ő csak egy szórakoztató műsort csinál a SuperTV2-n, de képtelen rá.

Nyitókép: Reviczky Zsolt/Népszabadság

Ajánlott videó

Olvasói sztorik