Szórakozás

Hajós András: Hányok attól, ami a Tényekben folyik

A Blikk a Televíziós Újságírók Díjának átadója után kérdezte a díjazottakat, köztük Hajós Andrást és Gundel Takács Gábort. Előbbit a Dalfutár című produkcióért díjazták, ami a SuperTV2-n fut.

“Ez egy nagyon tiszta történet, kitaláltuk a barátainkkal, elkezdtük csinálni, megvalósult, szeretik az emberek, jó lett, díj. Ez olyan Hollywood. Olyan időszak volt most, amikor egy kicsit nem akartam a TV2-höz tartozni, és szeretném jelezni a a tévénézőknek, hogy én nem tartozom a TV2-höz.

Halálosan idegesít, ami a Tényekben történik. Hányok tőle, és nem tudok úgy… ez nekem nehéz. Lehet, hogy azt kéne mondanom, hogy én csak egy szórakoztató műsort csinálok, nem tudom ezt mondani.

Ahogy mi is megírtuk, a díjátadón a nemrégiben Simicska rádiójához igazolt Sebestyén Balázs kicsit odaszólt a közmédiától az Origóig “menekülő” Gundel Takács Gábornak, akit a Blikk szintén megkérdezett.

“Úgy érzem, ez egy 10 év volt a köztelevízióban, és szép volt, jó volt, de most valami új kezdődik az életemben” – kezdte az újságíró, majd elismételte mindazt, amit mostanában hangoztatott, miszerint ő a lelkiismeretére hallgatott, amikor otthagyta a köztévét.

Bárki bármit mond, én azt gondolom, jó döntést hoztam.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik