Szórakozás

Hajós András: A Dalfutár nem folytatódik a TV2-n

Hajos-Andras(650x433).jpg (Array)
Hajos-Andras(650x433).jpg (Array)

A Bors hétfő reggeli lapszáma azt állította, hogy Hajós András alkut kötött a TV2-vel, aminek értelmében visszaül a Sztárban sztár zsűrijébe. Tette mindezt azért, hogy sikereket elérő Dalfutár című műsora is folytatódhasson a csatornán.

Hajós Andrásnak alkut ajánlott a TV2
Habár nem szívesen, úgy tűnik, hogy a zenész visszaül a Sztárban sztár zsűrijébe.

Hajós azonban most közösségi oldalán tette tisztába a sajtóértesülést, ami úgy tűnik, csak nyomokban tartalmazza a valóságot.

A Dalfutár nem folytatódik a Tv2-n. Nincs alku a Tv2-vel, legalábbis nem a Dalfutárról. Ez a műsorom nem folytatódik(még/ott), mert ott nem akarom, amúgy részükről sem volt érdeklődés. Van szó arról, hogy a Sztárban Sztár zsűripultjába újra beüljek, de ez nem a Dalfutáron múlik

– kezdte a zenész, aki nem titkolta, hogy szívesen folytatná a zsűrizést a Sztárban sztárban. Szerződése azonban még nincs, félelmei azonban annál inkább.

A Tv2 csoport vezetése teljes joggal meg van rám sértődve, mert negatívan nyilatkoztam egyik műsorukról. Én pedig ezalatt teljes joggal félek attól, hogy a tv2 jelenlegi imidzse politikai bélyeget süt rám. Ezt a két bizalmatlan álláspontot kell feloldani, ahhoz, hogy megállapodás szülessen.

Hajós András teljes bejegyzését IDE kattintva olvashatja el.

Nyitókép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik